IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME Danas pljuskovi, sutra sunčano, a onda preokret…

Danas u regionu a i šire nas očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom kao i lokalnim pljuskovima…

SARAJEVO:BiH, vijesti, srijeda…01.05.2019…08: 55VRIJEME Danas pljuskovi, sutra sunčano, a onda preokret…

Poslijepodne ili u večernjim satima padavina postupno prestaju. U drugom dijelu dana razvedravanje u Krajini i Posavini, a večernjim satima i u ostalim područjima. Jutarnje temperature od 3 do 12, a dnevne do 18 °C.

srijeda 01.05.2019.
Nešto ugodnije u odnosu na protekli period, promjenljive biometeorološke prilike i bez izrazitih temperaturnih oscilacija. Povremene padavine uglavnom će loše djelovati na raspoloženje većine populacije, a tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene. Opšta slika će, usljed djelimično stabilnijeg vremena, biti ljepša u centralnim dijelovima i na jugu.

U četvrtak uglavnom pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U centralnim i istočnim područjima Bosne jutro pretežno oblačno.

Čitaj još:   VRIJEME: DANAS sunčano, SUTRA oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom...

Poslijepodne u centralnim i isočnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnje temperature od 3 do 12, a dnevne od 15 do 22 °C.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini i Krajini, a krajem dana i u Posavini. Jutarnje temperature od 4 do do 13, a dnevne do 21 °C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Jutarnje temperature od 4 do 13, a dnevne od 16 do 22 °C…

http://iBalkan-net

STIŽE DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Pljuskovi, grmljavina, zahlađenje 15 C…

U drugoj polovini dana jači pljuskovi i grmljavina. Lokalno je Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši