IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANKARA: Erdogan i Dodik potpisali revidirani Ugovor o slobodnoj trgovini…

Potpisan je i Protokol o izgradnji autoputa Beograd- Sarajevo, kojim je predviđena dinamizacija procesa u izgradnji dijela puta koji prolazi kroz Bosnu i Hercegovinu..

ANKARA: Regija,Ekonomija, vijesti,četvrtak…02.05.2019…21: 45… ANKARA: Erdogan i Dodik potpisali revidirani Ugovor o slobodnoj trgovini…

Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik potpisali su danas u Ankari revidirani Ugovor o slobodnoj trgovini između Turske i Bosne i Hercegovine…

Predsjedavajući i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i Šefik Džaferović te predstavnik člana PSBiH Željka Komšića sastankom s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoganom započeli su danas popodne zvaničnu posjetu Ankari.

Nakon ceremonije svečanog dočeka uz vojne počasti ispred Predsjedničke palače u Ankari, uslijedio je sastanak članova Predsjedništva BiH s Erdoganom, nakon čega je održan i sastanak delegacija Turske i BiH.

Čitaj još:   ANKARA:Susretom Erdogana sa Džaferovićem i Dodikom, započeta je službena i radna posjeta Turskoj...

U fokusu razgovora tokom posjete bio je revidirani Ugovor o slobodnoj trgovini između BiH i Turske, koji je danas i potpisan.

Potpisan je i Memorandum o razumijevanju u vezi s izgradnjom autoputa Beograd – Sarajevo, kojim je predviđena dinamizacija procesa u izgradnji dijela puta koji prolazi kroz Bosnu i Hercegovinu…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ŽESTOK DUEL NA FACE TV- VUČIĆ: "Ne mogu da slušam da sam snajperom ubijao po Sarajevu, bio sam na Palama i..." (foto i video)

Komentariši