IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 3. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan analitičan, Bik rezervisan, Blizanci traže rješenje u prošlosti, Rak previše priča, Lav razmišlja o velikom novcu, Djevica uporna, Vaga u novoj ljubavnoj vezi, Jarac iznenađen, Škorpija neumorna, Strijelac voli život, Vodolija u tajnoj ljubavi, Ribe usamljene. Ovo je dnevni horoskop za 03. maj 2019. godine.

OVAN


Niste skloni donošenju racionalnih odluka, danas kao da vama više vladaju emocije i neki impulsi. Povoljan je dan da sa voljenom osobom definišete kuda želite da idete kao par. Povedite računa o usporenoj probavi.


BIK


Nije pretjerano povoljan dan za pokretanje novog posla ili za bilo kakvu inicijativu na ovom polju. Komunikacija sa voljenom osobom bi mogla postepeno da se popravi ako budete uložili dovoljno vremena. Prolazan kašalj.

BLIZANAC


Vaša nervoza utiče negativno na poslovno okruženje u kojem se nalazite. Vjerujete vašem partneru i lijepo vam je kada ste zajedno. Planirate više od veze u budućnosti. Moguće je da imate povećan apetit.


RAK


Nije vam pretjerano povoljan dan i možete da očekujete neke probleme i komplikacije na ovom polju. Budite otvoreni prema voljenoj osobi. Pokažite joj da želite da imate više od ovoga na čemu ste. Moguća je nesvjestica.

LAV


Vaša zabrinutost zbog poslovne situacije ne doprinosi tome da se nađe rješenje. Susret sa voljenom osobom je pred vama i konačno ćete imati priliku da neke stvari razjasnite. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Čitaj još:   BIO JE NAJVEĆI PREVARANT IKADA: Uspio da "PRODA" Ajfelovu kulu čak 2 puta, imao 47 identiteta, a po ovom OŽILJKU bio poznat!!! (foto, video)


DJEVICA


Ukoliko imate probleme sa nekim od saradnika, današnji dan bi mogao da dovede do kulminacije konflikta među vama. Vremenom ćete riješiti nedoumice koje imate u vezi voljene osobe. Povećajte unos magnezijuma.


VAGA


Neodlučni ste i to smatrate svojom najvećom manom. Ponekad, u poslovnim okolnostima treba brzo da reagujete. Iako smatrate da ste osobu iz prošlosti preboljeli, nije vam baš lako da u svojoj glavi stavite tačku. Moguća je ukočenost.


ŠKORPIJA


Postepeno ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi na neki način postavili. Važno je da budete uporni i istrajni u svojim namjerama. Moguće je da niste sigurni na koji način da se postavite prema simpatiji. Izbjegavajte unos alkohola.


STRIJELAC


Nema potrebe da budete zabrinuti za vaše polje finansija. Potrebno je malo vremena da se nađe rješenje ali- naćiće se. Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate poslovni ili na neki način formalni odnos. Potreban vam je odmor.

JARAC


Niste zadovoljni uslovima koje imate na poslovnom planu i želite da mijenjate radno mjesto. Ukoliko ste u braku sa voljenom osobom vas očekuje udaljavanje, moguće je i da razmišljate o razvodu. Koža vam je osjetljiva.


VODOLIJA


Nije vam lako da se sasvim koncentrišete na poslovno okruženje kada imate previše nekih privatnih problema. Postoji osoba koja vam se dopada, ali kao da ne umijete otvoreno da pokažete pred njom. Želudac vam je osjetljiv.

Čitaj još:   PORUKA SA JUGA SRBIJE: “Kriv si ti Aleksandre Vučiću koji nas deliš… Mi nismo tvoj narod”


RIBE


Nije preporučljivo da rizikujete na ovom polju. Današnji dan može da vam donese neki gubitak i razočarenje. Očekuje vas zanimljiv dan tokom kojeg možete da ostvarite novo poznanstvo i flert. Preporučuje vam se bavljenje sportom.

camomile. chamomel, daisy chain, daisy wheel. an aromatic European plant of the daisy family, with white and yellow daisylike flowers.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši