IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prije tačno 12 godina, nestala je NAJTRAŽENIJA DJEVOJČICA NA SVIJETU: Da li je KONAČNO OTKRIVEN ZLOČINAC?

Na današnji dan, 3. maja, prije tačno 12 godina, jedna djevojčica nestala je sa lica zemlje. I dan danas traga se za njom, a po svemu sudeći, jedna od najvećih misterija današnjice konačno će dobiti rješenje.

U Portugalu je 3. maja 2007. godine nestala mala Medlin Meken. Nije prošlo mnogo, a cio svet uključio se u potragu za njom. Rezultata nije bilo, a poslije mnogo godina bezuspješne potrage, policija je povukla svoje inspektore sa slučaja. Roditelji, naravno, nisu digli ruke od svoje ćerke, uvjereni da je ona negde i danas živa, a Netfliks je nedavno objavio dokumentarac sa detaljima iz istrage koji do tada nisu bili poznati javnosti.

Iako je britanska policija digla ruke od slučaja, u Portugalu se i dalje traga za njom, a inspektori vjeruju da imaju nove tragove.

Čitaj još:   UGLEDNI NJEMAČKI MEDIJI UPOZORIO NA PAKLENI SCENARIO: Je li nakon Ukrajine na redu BiH?

Naime, pojavio se novi osumnjičeni, Euklid Montero, imigrant koji je radio u hotelu gdje je Medi oteta. On je neposredno prije otmice otpušten jer je navodno krao od gostiju, i vjeruje se da je moguće da je oteo djevojčicu u znak osvete.

Međutim, Montero je 2009. godine poginuo u nesreći, tako da se sve svodi na spekulisanja medija. U Portugalu su ovim praktično zaključili da je slučaj zatvoren, dok britanska policija nije htjela da komentariše nova saznanja.

izvor: agencije

DŽANAN MUSA ZA AMERIČKE MEDIJE: “Mi smo djeca rata”…

Bosanskohercegovački reprezentativac je ovog ljeta potpisao za Bruklin Netse, koji Read more

OTKRIO TAJNU NA RULETU: DOBIO OSAM MIL DOLARA, Sistem mu nepogrešiv!!!

POSVE JE Bio je običan čovjek, profesor i ljekar, koji Read more

Komentariši