IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan naivko, Rak fatalan za Vodolije i Bikove, Blizanci po planu, Lav i Škorpija emotivno bliski, Vaga bez suštine, Strijelac ne odustaje od cilja, Jarac skoncentrisan, prijatan dan za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 07. maj 2019. godine.

OVAN

Pokušajte da izbjegnete neodlučnost u preduzimanju novih poslovnih akcija jer bi to moglo da vam donese neke nove probleme na ovom polju. Energični ste i prija vam da budete u pokretu, da flertujete. Moguća je sklonost gojenju.

BIK

Očekuju vas nagle promjene na poslovnom polju i neki događaji koje niste očekivali. Ljubomora bi mogla da počne da vam predstavlja prilično bitan problem u odnosu sa voljenom osobom danas. Moguć je kamen u bubregu.

BLIZANCI

Postepeno možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve i da dobijete podršku od osobe koja vam je na neki način bitna. Ukoliko ste u vezi, sa voljenom osobom ćete ostvariti još bliži i intimniji odnos. Dobro se osjećate sasvim.

RAK

Riješili ste da se posvetite obavezama i da završite neki posao koji je duže vrijeme čekao na vas. Polako dolazite do kriznih trenutaka sa voljenom osobom. Moguće je da će se vaš brak uskoro naći u problemu. Manji problemi sa krvnom slikom.

LAV

Očekuju vas neke poslovne promjene koje ćete morati da prihvatite iako ih niste vi tražili ni pokrenuli. Novo poznanstvo koje je pred vama može da bude značajno za vašu emotivnu budućnost. Pazite na želudac.

Čitaj još:   DAN OPŠTINE PLJEVLJA: Korona nije ugrozila...(foto i video)

DJEVICA

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom sada je vrijeme da razmislite o nekim promjenama koje su neophodne. Očekuje vas početak veze sa osobom sa kojom ćete od samog početka osjetiti jaku fatalnu strast. Mogući su problemi sa srcem.

VAGA

Čuvajte se neprijatelja i neiskrenih ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Moguće je da ćete imati više problema nego što očekujete. Niste zadovoljni odnosom koji ste ostvarili sa voljenom osobom. Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati veće troškove i da će to da vam poremeti raspoloženje na neki način. Niste fokusirani na odnos sa partnerom. Moguće je da voljena osoba sumnja da krijete nešto od nje. Dobro zdravlje danas.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan dan, pogotovo ako postoje neki poslovni problemi koje ste trebali da riješite u prošlosti. Dopada vam se osoba koja će pokazati da sa vama želi da ima jedan veoma pozitivan odnos. Smanjite unos masne hrane.

JARAC

Poboljšanje na polju finansija će vam uljepšati raspoloženje. Možete da se nadate veoma pozitivnim preokretima na ovom polju. Gajite osjećanja ka nekome od prijatelja. Izbjegavajte alkohol i opijate.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite ciljeve vezane za vaše poslovno polje. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osjećanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Povedite računa o unosu tečnosti.

Čitaj još:   ZASTRAŠUJUĆE: Ruska TV prikazala koliko projektilu "Sotona 2" treba da udari na London i Berlin... (foto, video)

RIBE

Imate mnogo obaveza i važno vam je da se posvetite poslu, sada vam je karijera na prvom mjestu. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo. Osvojićete lako osobu koja bude na vas ostavila dobar utisak. Moguć je pad imuniteta.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši