IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Anel Okić, operisao u avionu na letu za Pariz, putnik mu poslao dirljivu poruku…

Zeničanin Anel Okić koji je operisao Francuza u avionu tokom leta Panama-Pariz i tako mu spasao život, dobila je svoj nastavak kada ga je Francuz pronašao na Fejsbuku i zahvalio mu na svemu…

PARIZ:Svijet,Putovanja,vijesti,utorak…07.05.2019…09: 55… Anel Okić, operisao u avionu na letu za Pariz, putnik mu poslao dirljivu poruku…

Kao što smo već pisali, hirurg Kantonalne bolnice Zenica Anel Okić letio je na relaciji Panama- Pariz, a na visini od blizu 10.000 met pozlilo je jednom Francuzu.

Zbog gadnog ujeda, veoma teško je disao i imao je otečeno koleno. Sve se dobro završilo operativnim zahvatom i infuzijom, a priča je poslije četiri dana dobila svoj epilog. Okiću se javio Francuz sa fotografijom i prigodnom zahvalnicom.

“Hvala ti ponovo za sve što si uradio, bez tebe, ne znam kako bi sve završilo. Ako voliš putovanja i avanture, možda ti se svidi jedna koju sam uradio s prijateljima. Ako budeš dolazio u Francusku, javi se, biće mi zadovoljstvo da te pozovem u restoran”, napisao je Francuz u poruci.

Uz poruku je poslao i fotografiju koju je uslikala njegova djevojka nakon i srećnog epiloga, a Okić je kazao da će uskoro na kontrolu u Francusku.

Čitaj još:   Sjajni gest iz Sarajeva: Bivši predsjednik RK Bosna NERMIN SALMAN kupio sve ulaznice za navijače CRNE GORE pred susret sa BiH... (foto)

Njegovo hvala i potvrda ljekara uradili pravu stvar je najvažnije od svega. Pozvani smo u Francusku tako da uskoro idemo na kontrolni pregled”, napisao je Okić koji je za svoj hrabri čin nagrađen i od “Er Fransa” s besplatnim putovanjem…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši