IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan bez brige, Bik tone, Blizanci uzbudljivo, stresno za Raka, Lav u problemima, Djevica gubi kontrolu, Vaga neozbiljna, Škorpija privlači, Strijelac griješi, Jarac nezadovoljan, Vodolija nestrpljiva, Ribe spokojne. Ovo je dnevni horoskop za 08. maj 2019. godine.

OVAN


Moguće je da ćete danas imati potrebu da se oko posla angažujete manje nego inače jer vam je potreban odmor. Priželjkujete nova poznanstva, spremni ste da budete otvoreniji u komunikaciji. Moguć je manji pad energije.


BIK


Ne želite više da radite posao koji vam unosi nervozu i negativna osjećanja. Pred vama je promena radnog mjesta. Možete da se nadate lijepom danu i nježnim trenucima koje ćete provesti sa partnerom. Prijaće vam fizička aktivnost.

BLIZANCI


Ostavićete dobar utisak na poslovno okruženje i još jednom ćete dokazati svoje sposobnosti. Otvara vam se prilika da osvojite osobu sa kojom je moguća značajna veza na duže staze u budućnosti. Posjetite ljekara.


RAK


Očekuju vas pozitivne vijesti kojima ste se nadali. Možete da očekujete da će vam se ovo polje konačno pozitivno pokrenuti. Pred vama je veoma romantičan dan. Ako imate partnera uživaćete sa njim. Mijenjajte loše navike.


LAV


Preopterećeni ste obavezama koje se samo gomilaju jedna na drugu. Vrijeme je da naučite da prepoznate kada vam treba pomoć. U odnosu između vas i voljene osobe veoma lako može da dođe do distance. Povećajte unos kalcijuma.

Čitaj još:   DRAMA NA NEBU IZNAD AMERIKE: Hitno podignuti avioni- pojavio se NLO? (foto, video)

DJEVICA


Poboljšanje poslovnih okolnosti vas raduje, a uskoro vam slijedi i priliv novca koji će vam biti prilično značajan. Važno vam je da se potrudite oko bolje komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Raspoloženje vam oscilira.


VAGA


Finansijski ste uspjelu da napredujete što vam je bilo najbitnije, pa ste sada spremni i da se malo odmorite od posla. Dopada vam se osoba koja je na neki način trenutno udaljena od vas i ne pokazuje inicijativu. Poboljšanje zdravlja.


ŠKORPIJA


Okolnosti na poslovnom planu trenutno nisu na vašoj strani što svakako može da vam bude velika kočnica. Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo do vas. Spremni ste da joj se posvetite. Pojava iritacija na koži.


STRIJELAC


Mogući su neki iznenadni preokreti na poslovnom polju. Trenutno promjene koje slijede ne zavise od vas. Sa voljenom osobom imate probleme, svađe i nesuglasice pa vam nije lako da nađete svoj emotivni mir. Pod stresom ste.

JARAC


Važno je da pokažete svoju spremnost da se prilagodite tuđim pravilima u trenucima koji su za to neophodni. Ukoliko ste slobodni, uskoro vam se pojavljuje jedno novo iznenadno poznanstvo. Povedite računa o zubima.


VODOLIJA


Možete da očekujete da ćete naći rješenje za poslovne probleme koji vas prate. Moguće je da voljena osoba na neki način želi da uvede promjene u vašem odnosu i da će pokazati inicijativu ka tome. Skloni ste infekcijama.

Čitaj još:   VIC DANA Došo Mujo kod doktora i kaže mu...


RIBE


Moguće su manje komplikacije u komunikaciji sa saradnicima. Izbjegavajte reagovanje u afektu. Pokažite voljenoj osobi svoja iskrena osjećanja. Važno je da o svemu pričate ako želite da vaša veza opstane. Osjetljiv urogenitalni trakt.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši