IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GODINAMA UBIJAO ŽENE I DJECU: Isplivali leševi, kofer sa ostacima djevojčice! (video)

Policija je pronašla peto tijelo od sedam žrtava oficira vojske Kipra koji je priznao da je tokom tri godine ubio pet žena i dvije djevojčice…

NIKOZIJA:Svijet,Crna Hronika,vijesti,utorak…07.05.2019…08: 55 GODINAMA UBIJAO ŽENE I DJECU: Isplivali leševi, kofer sa ostacima djevojčice! (video)

Mataksas je prvi serijski ubica na ovom mediteranskom otoku, mada još nije podignurta zvanična optužnica…

Policija je pronašla još jedan kofer sa ostacima ljudskog tijela na jezeru jugozapadno od Nikozije. Kako prenose mediji, pretpostavlja se da je u koferu tijelo djevojčice Eleni Nataliji, ćerke Livie Florentine Bunea koja je bila prva Nikosova žrtva 2016. godine.

Stravični zločin otkriven je sasvim slučajno sredinom aprila, kada je zbog jakih kiša tijelo Filipinke Meri Rouz Tibursio (38)isplivalo na samu površinu rudarskog okna gde je bila bačena.

Istraga je dovela do kapetana Metaksasa koji je uhapšen 18. aprila godine. Nekoliko dana kasnije, policija je pronašla i tijelo druge žene u oknu, za koje se vjeruje da je Arijan Palanas Lozano (28), takođe sa Filipina. To su jedine dvije žrtve koje su za sada identifikovane.

Čitaj još:   Profesor dr Grujičić: "NE IDITE NA MORE" niko na svijetu ne zna kako će se virus ponašati za vrijeme ljetnjih mjeseci... (foto)

Sumnja se da je broj Nikosoovih žrtava veći, a spominju se i da 17- godišnja Mona Džabiri iz Somalije, je poslednji put viđena 25. januara u Larnaci, 72-godišnja Britanka Valeri Pots nestala u Pafosu i 16- godišnja Janitka Dineva iz Bugarske koja je nestala u junu prošle godine…

Policija traga za trećim koferom koji je prema priznanju ubice bacio u samo jezero. Kiparski predsjednik Nikos Anastasijades je otpustio prvog čovjeka policije dan nakon što je ministar pravosuđa podnio ostavku zbog slučaja.

Vlasti su priznale da je nestanak svih žena koje je Metaksas ubip već je bio prijavljen policiji, žena iz Nepala je nestanak prijavljen i u imigracionom  centru jer se nije pojavljivala na poslu…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši