IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan ljubazan, Bik preispituje svoja osjećanja, Blizanci napeti, Rak nesiguran, Lav otežano diše, Djevica spremna za novi uspjeh, Vaga ima susret sa Strijelcem, Škorpija šarmirana, Strijelac u strahu, Jarac pred uspehom, Vodolija nervozna, Ribe pune samopuzdanja. Ovo je dnevni horoskop za 09.05.2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete da će sve ići onako kako ste planirali na polju posla. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete biti generalmo zadovoljni. Ukoliko ste u braku mogući su problemi. Skloni ste infekcijama i upalama.


BIK

Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne projekte koji bi mogli da vam donesu poboljšanje zarade. Možete da se nadate poznanstvu sa osobom čija će vam energija jako prijati. Manji problemi sa zglobovima.

BLIZANCI

Ne želite da pustite bilo koga da vam se miješa u poslovne odluke. Spremni ste da sa svoje strane uradite sve kako bi posao bio pod vašom kontrolom. Zadovoljni ste komunikacijom koju imate sa simpatijom. Hormonalni disbalans.


RAK

Manji pad koncentracije bi mogao da vas zadesi tokom današnjeg dana. Moguće su neke greške na poslovnom polju. Željni ste pažnje i ljubavi i jako vam je važno da sa partnerom ostvarite prisan odnos. Moguća je glavobolja.

LAV

Možete da očekujete stabilizaciju poslova koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Očekuju vas neke lijepe vijesti. Dopada vam se osoba koja ne živi u istom gradu kao vi. Komplikacije su pred vama. Osjećate se sasvim dobro.

Čitaj još:   TVRDIO DA JE "KREPAK I ČIO" I "Sprema se za nove trudove i podvige", Anfilohije u teškom stanju u bolnici na Cetinju... (foto i video)


DJEVICA

Možete da očekujete dobru saradnju sa kolegama i povoljan dan da ostvarite nove dogovore ili potpisivanje novih ugovora. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će otvoreno pokazati da vas želi. Nemate zdravstvenih problema.


VAGA

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da napredujete u poslovnom smislu. Sudbina je danas na vašoj strani. Moguće je da razmišljate o tome kako su vam neophodne promjene na polju ljubavi. Posjetite stomatologa.


ŠKORPIJA

Ukoliko ste imali u planu putovanje neće vam biti lako da sve organizujete, moguće su neke komplikacije u poslednji čas. Pozitivan je dan za polje flerta, sa voljenom osobom ćete imati lepe trenutke. Odlično se osjećate!

STRİ

STRIJELAC

Dolazi vam značajno poboljšanje finansija koje ste očekivali. Bićete zadovoljni novim poslovnim prilikam. Pred vama je faza u kojoj ćete uspJeti da dođete do kompromisa sa partnerom. Prijaće vam bavljenje sportom.


JARAC

Očekuje vas novi posao koji bi mogao da vam otvori dobre prilike i vrata ka uspJehu na svim životnim poljima. Voljena osoba će vam pokazati da prema vama ima sasvim iskrena osJećanja. Zadovoljni ste svojim zdravljem.


VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspJeti da ostvarite poslovni dogovor koji će za vas biti od velikog značaja. Pred vama je povoljan dan za flert. Ako ste slobodni upoznaćete osobu sa kojom je moguća veza. Povećajte unos vitamina.

Čitaj još:   Salman i Putin prvo vikali jedan na drugog: IZA TOGA PALA CIJENA NAFTE ... (foto)


RIBE

Faktor sreće bi trebao da bude danas na vašoj strani, tako da ćete uspJeti da ostvarite svoje planove. Ukoliko ste slobodni srešćete osobu koja će pokazati da ima sve one kvalitete koje vi tražite. Poboljšanje vam dolazi.

http://ibalkan.net


NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši