IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan raspoložen, Bik odličnog držanja, Blizanci puni utisaka, Rak žudi za inostranstvom, Lav emotivan, Djevica zabrinuta, Vagu izlazi iz krize, Škorpija započinje novi posao, Strijelac brzo razmišlja, Jarac srećan, Vodolija isplanirana, Ribe spremne za ozbiljnu vezu. Ovo je dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine.

OVAN

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti spremni da se posvetite ciljevima koje ste sebi zadali. Otvoreno ćete pokazati osjećanja u očekivanju da voljena osoba pokaže to isto. Jaki ste i zdravi. Dobro se osjećate.

BIK

Nervoza koja vlada u poslovnom okruženju može da na neki način poremeti vaše planove i nade za današnji dan. Distancirali ste se od partnera i nije vam lako da se naviknete na neke promjene koje su nastale. Leđa i kičma su vam osjetljivi.

BLIZANCI

Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Uspjećete da ostvarite planove koje ste napravili. Osjećate se dobro kada ste zajedno sa voljenom osobom. Vaša ljubav je iskrena i jaka. Prija vam bavljenje sportom.

RAK

Možete imati neki manji nesporazum u odnosu sa kolegama ali ćete uz malo diplomatije sve uspjeti da riješite. Otvara vam se mogućnost za početak nove emotivne veze u kojoj biste bili srećni. Pazite na nervni sistem.

LAV

Možete da očekujete neki problem na poslu danas. Moguće je da vam neće biti baš lako da sve riješite kako treba. Povoljan je dan za početak veze. Ako već imate partnera planirate stabilnu zajednicu. Pazite na bešiku.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. novembar 2023. godine

DJEVICA

Imaćete dosta obaveza. Vi ste inače radoholik i uvjek ste spremni da se posvetite poslku više od vaših saradnika. Očekuje vas miran dan na ovom polju, bez novih poznanstava ako ste slobodni. Moguć je pad imuniteta.

VAGA

Možete da očekujete neizvjesnu situaciju na polju posla, dolaze neke promjene koje niste baš očekivali. Nova ljubav vam ulazi u život. Pred vama je period kada ćete se maksimalno posvetiti vašoj vezi. Osjećate se jako dobro.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pokretanje finansijskih pitanja i rješavanja problema. Današnji dan za vas može biti srećan. Sa voljenom osobom ćete uspjeti da riješite probleme iz prošlosti. Osjećate se sigurno. Mogući su problemi sa lošim varenjem.

STRIJELAC

Možete da očekujete pozitivne preokrete na polju posla. Sudbina je na vašoj strani i sve ide onako kako želite. Očekuje vas poznanstvo koje može da vodi do stabilne i ozbiljne veze. Nemate nikakvih problema.

JARAC

Uspjećete da ostvarite planove koje imate bez obzira na to što postoje neke manje otežavajuće okolnosti i komplikacije. Vaša veza je u fazi u kojoj postoji velika kriza i neslaganje. Nije vam lako. Hronični problemi vas muče.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće probleme na poslu. Situacija je sasvim stabilna moguće i malo monotona. Prija vam osjećaj slobode i lijepo se osjećate jer ste sami. Povedite računa o holesterolu.

Čitaj još:   UGOVORI S ĐAVLOM: Oficiri napuštaju Vojsku Srbije i odlaze za kamiondžije...

RIBE

Dolazi vam povoljan period za promjenu posla. Ako planirate putovanje, ono bi moglo da vam se isplati. Na polju ljubavi vam se pokreće period promjena i sklapanja novih poznanstava i veza. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši