IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA, KARLEUŠU SNAŠLA I DRAMA: Završila na sudu a sada OSTAJE I BEZ…

Jelena Karleuša je svojevremeno izazivala paniku na društvenim mrežama boreći se protiv vakcinacije djece,tada pozivala narod da ne vakciniše djecu MMR vakcinom…

BEOGRAD:Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja…12.05. 2019…09: 55…  TUGA, KARLEUŠU SNAŠLA I DRAMA: Završila na sudu a sada OSTAJE I BEZ…

Karleuša je zbog širenja panike i nesmotrenih izjava završila i na sudu, i to kada je grupa zabrinutih roditelja podnjela krivične prijave protiv nje i njoj sličnih zbog širenja straha, panike i pojave epidemije morbila.

No, izgleda da ni tu nije kraj mukama za Jelenu. Kako tvrde svjetski mediji, najveće društvene mreže poput Instagrama i Fejsbuka objavile su da će se obračunati sa govorom mržnje, bilo kakvim pozivima na nasilje, ali i sa zagovornicima izbjegavanja vakcinacije. 

Zbog komplikacija malih boginja u Srbiji je u 2018. godini umrlo 12 osoba, među kojima su i djeca i odrasli. Kako su tada pisali mediji, kolektivni imunitet je opao, jer roditelji, vođeni stavovima antivakcinaša – da MMR izaziva autizam – nisu željeli da vakcinišu svoju djecu. Pošto je Karleuša prednjačila u toj propagandi, sada bi moglo da joj se desi da ostane bez jedinog medija preko kojeg komunicira sa fanovima, a to su društvene mreže. 

Čitaj još:   STIŽE JOŠ BRŽE ŠIRENJE COVID- 19: Rusija prijavila AY.4.2 varijante s nezapamćenim rekordima... (foto i video)

Karleuša je tvrdila kako je njena mlađa ćerka imala zdravstvenih problema nakon primanja ove vakcine. 

Jedna ćerka je imala velike probleme poslije vakcinacije MMR- om i mene može optuži za krivično djelo samo roditelj nije imao nikakvih problema.

Ja, kao roditelj koji je imao velikih problema, apelujem na vas, i na zdrav razum, da imate pravo na izbor, kao u svim zapadnoevropskim zemljama. Vi imate pravo da u ime svoje djece tražite dokaze da vakcina nije štetna – izjavila je tada JK…

izvor agencije 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši