IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vrijeme: Dani kiše i niskih temperatura…

Preostali dan vikenda oblačno vrijeme sa kišom. Poslije podne u sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne se očekuju pljuskovi i grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti, nedelja…12.05. 2019…07: 55… Vrijeme: Dani kiše i niskih temperatura…

Oblačno vrijeme sa kišom i temperaturama od dva do 25 stepeni Celzijusa očekuje se narednih dana u Bosni i Hercegovini, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH)… 

Na Bjelašnici su jutros izmjerena tri stepena, što je najniža temperatura zraka, a najviša od 14 stepeni registrovana je u Neumu. 

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz postepen porast naoblake poslije podne ili večernjim satima. Poslije podne ili krajem dana na sjeveru i sjeveroistoku Bosne mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Dnevne temperature od 19 do 25 stepeni. 

Drugog dana vikenda očekuje se pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Poslije podne u sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnje temperature od pet do 11, na jugu od 10 do 15, a dnevne od 13 do 19, na istoku i sjeveroistoku Bosne do 23 stepena. 

Čitaj još:   SARAJEVO, DANAS TUŽNA GODIŠNJICA: Na Markalama ubijene 43 osobe, ranjeno 84... (foto)

U ponedjeljak, prema prognozi FHMZBiH, očekuje se oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Na sjeveroistoku Bosne moguća grmljavina. Jutarnje temperature od pet do 11, na jugu od devet do 14, a dnevne od sedam do 14, na jugu od 15 do 19 stepeni Celzijusa. 

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se i u utorak. Na planinama susnježica i snijegom. Jutarnje temperature od dva do sedam, na jugu do deset, a dnevne od sedam do 14, na jugu od 15 do 20 stepeni. 

I u srijedu se očekuje oblačno vrijeme sa kišom sa jutarnjim temperaturama od dva do osam, na jugu do 12, a dnevne od deset do 16, na jugu od 17 do 21 stepen…

http://iBalkan.net 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši