IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STAMBOLSKI DERBI NA KROVU EVROPE:Počinje dugo isčekivani Fajnal for Eurolige …

Došao je trenutak da se dobije novu klupski vladara na Starom kontinentu. Horde zaljubljenika u košarku već danima se slivaju u mali grad u Baskiji…

VITORIJA, BASKIJA: Regija, Sport, Košarka, vijesti. petak,17.05.2019… 09.57 STAMBOLSKI DERBI NA KROVU EVROPE:Počinje dugo isčekivani Fajnal for Eurolige … 

Baskija, će ugostiti neke od najboljih evropskih košarkaša današnjice. Čelnici Eurolige poručuju da je sve spremno za pravi spektakl, pa je sada na timovima da pokažu zbog čega su zaslužili mijesto na mega turniru. Prava na grešku više nema

Za najvećeg favorita da titulu slovi ekipa Fenerbahčea. Tim, KANARINACA, “modro- žutih boja” iako ophrvan brojnim povredama, pokušaće da uradi ono što nije u Beogradu prošle godine. Motiv je ogroman, uprkos lošem zdravstvenom biltenu biće zanimljvo videti kako će se istanbulski žuto- modri izboriti sa bremenom favorita.

Titulu osvojenu prethodnog proljeća u Beogradu brani Real Madrid, kome će izazivač biti CSKA (21.00), ali će se prvi na parketu naći Fenerbahče i Efes (18.00).

Kraljevski klub je najlakše od svih prebrodio prepreku u plej- ofu. Djelovalo je na papiru da bi Panatinaikos mogao da namuči četu Pabla Lasa, ali su se Kraljevići surovo ugušili i najmanju šansu da se tako nešto dogodi.

Čitaj još:   VUČIĆ O PLAĆANJU PLINA U RUBLJIMA: Otkrio od koga nabavlja naftu... (foto, video)

Na završnom turniru igraće još jedan perfektni turski klub, Anadolu Efes. Ergin Ataman odradio je fenomenalan posao u ovom timu, koji će po prvi put pokušati da se domogne titule najboljeg. Igrački kadar govori nam da bi klub iz Sinan Erdem ARENE mogao da proslavi čudo, naročito ako u obzir uzmemo da ih predvodi neverovatnih osam stranaca i četiri domaća igrača.

Poslednji učesnik Fajnal fora je ekipa CSKA iz Moskve. Kao i uvijek, Armejci će ići na tiitulu, iako godinama znaju da zakinu baš na samom kraju. Tim iz ruske prestonice će u Vitoriji juriti osmi trofej u elitnom evropskom “no 1” košarkaškom takmičenju, a predvođeni Dimitrisom Itudisom sa klupe imaće šta da pokažu košarkaškom svetu i mogu da se nadaju najboljem.

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši