IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan zatvoren, Bik u lošoj fazi, iznenađenje za Blizance, Rak osvaja, Lav u čudu, Djevica koljebljiva, Vaga sluša intuiciju, Škorpija u zanosu, Strijelac zaljubljen u Vodoliju, Jarac pomaže Biku, Ribe na dobrom putu. Ovo je dnevni horoskop za 21. maj 2019. godine.

OVAN

Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja napraviti sebi problem koji će imati dugotrajne posledice. Odlučili ste da pokažete partneru šta očekujete od vaše veze. Povedite računa o alergijama.

BIK

Ako se nadate velikoj promjeni na poslovnom planu, ostaćete razočarani. Budite skromniji u svojim očekivanjima. Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom samo raste i postaje vam jasno da je ta priča gotova. Problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Ovaj dan vam nosi promjene i neočekivane komplikacije koji mogu da ugroze mir koji ste do sada na neki način imali. Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će u vama probuditi jake emocije. Dobro se osjećate.

RAK

Očekujte pozitivan preokret koji će vam doneti priliku za povećanje zarade. Od vašeg zalaganja zavisi koliko ćete je dobro iskoristiti. Došlo je vrijeme za velike odluke na emocionalnom planu. Mogući su manji problemi sa bešikom.

LAV

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje potpuno pogrešne savjete koje vi ne prepoznajete kao takve i vjerujete im. Voljeli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli. Mogući su problemi sa sinusima.

Čitaj još:   Milo Đukanović pozva Vladu da zatvori granice i uvede najstrože epidemiološke mjere... (foto i video)

DJEVICA

Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, ali uz promjenu organizacije moći ćete da se izborite sa tim na pravi način. Vaša veza prolazi kroz još jednu krizu, a ukazuje vam se prilika za manju avanturu. Povedite računa o hormonima.

VAGA

Možete da očekujete miran dan u kome vaša rutina ni na koji način neće biti poremećena. Opustite se danas. Vaš partner je pokazao neke svoje strane koje su vas jako iznenadile. Skloni ste depresivnim stanjima.

ŠKORPIJA

Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolektivom. Ako postoji nešto iz prošlosti zbog čega se kajete, pravi je tren da se izvinite. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koja vam se udvara. Odlično se osjećate!

STRIJELAC

Nadate se napretku na poslovnom nivou i to vam daje motivacije i energije da se maksimalno trudite. Moguće je da odbijate da priznate sebi koliko su ozbiljni problemi koje imate sa partnerom. Problemi sa bešikom.

JARAC

Budite oprezni kada je u pitanju donošenje odluka. Jedan rizičan potez vas može dovesti do gubitka trenutne pozicije. Sve više stičete utisak da voljena osoba više brine o svojim potrebama nego o vama. Mogući problemi sa imunitetom.

VODOLIJA

Jako je važno da sačuvate smirenost pred problemima koji će se neočekivano pojaviti. Ništa nije tako nerješivo kako nekad izgleda. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam pokazati emocije. Mogući su problemi sa srcem.

Čitaj još:   ESAD RAHIĆ: “MOJI PEŠTERCI I POLITIKA”

RIBE

Danas ćete imati osjećaj da vam ništa ne polazi za rukom uprkos svom trudu. Imajte na umu da je to samo prolazno teško stanje. Sve više vam nedostaje sloboda i čekate povod da konačno prekinete vezu. Problemi sa probavom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši