IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”SAČEKUŠA”-UBISTVO ZA 100.000 EURA: (uznemirujući foto)

Naručioci ubistva Slaviše Krunića još uvijek nisu otkriveni i dok se oni ne pronađu, taj slučaj ne smije biti niti zatvoren niti zaboravljen. 

Ubistvo Krunića, privrednika, koji je imao veoma snažno obezbjeđenje je potpuni poraz društva u kojem živimo i neotkrivanje naručilaca ubistva značilo bi definitivnu potvrdu tog debakla i omogućilo zločinačkim organizacijama da nastave da haraju i više nego dosad, piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Ubistvo Krunića je, kako se pretpostavlja, plaćeno više od stotinu hiljada eura, a to je količina novca koju ne može isplatiti baš svako.

Da bi se otkrili naručioci likvidacije u kojoj su, sem Krunića ubijeni njegov pratilac Žarko Pavlović, kao i napadač Željko Kovačević, a teško ranjen Goran Ilić, Krunićev vozač, bilo bi neophodno pronaći i uhapsiti Benedija Đukanovića, drugog “pucača”, koji je uspio pobjeći sa mjesta zločina, 22. aprila.

“Sačekuša” za Krunića desila se oko 22 sata i 30 minuta te noći, nadomak njegovog imanja.

Đukanovića je MUP RS zaustavio u noći 23. aprila  oko 02 časa u selu Lug kod Dervente, ali je pušten, jer, kako je MUP saopštio, “tada nije bio osumnjičen za ubistvo Krunića”.

Niko ne zna gdje se Đukanović nalazi, za njim je raspisana međunarodna potjernica, a osnovano se, tvrdi se, zapitati i da li je još uvijek živ, jer Zločinci koji su naredili da se pobiju svi u Krunićevom autu (jasno je to iz načina napada automatskim oružjem), neće prezati da uklone bilo koju osobu što bi mogla dovesti do njih.

Čitaj još:   TUGA I BOL U SANDŽAKU: Na ahiret preselio ENES Skenderović, otac petero djece... (foto)

Dok se traga za Đukanovićem, isplivavaju novi detalji pripreme likvidacije i smrtonosnog napada na Krunića, u kojoj su učestvovali i Rodoljub Gajić, zaposlen u “Sektor sekjuritiju” i Emilio Baldo.

Gajić i Baldo su u pritvoru, a važno je naglasiti da je Gajić izdao Krunića, jer je radio u njegovoj firmi, čak bio angažovan na čuvanju njegove porodice. Gajić, izvan svake razumne sumnje, nije rekao sve tokom dosadašnjeg ispitivanja. On zna mnogo više od onog što je priznao, a priznao je i ušešće u organizovanju ubistva.

Napadače je, prema izvorima iz pravosudnopolicijskih organa, blizu mjesta gdje su napali Krunića odvezao Baldo svojim vozilom (crna “Opel Corsa”).

Baldo je, kako se tvrdi, i javio kada je Krunić krenuo iz picerije u Glamočanima (nadomak Banjaluke) ka svom domu u tom selu. Važno je podsjetiti da je Krunićev vozač oko 21 sat provezao vozilo putem od picerije do kuće, ali se napad nije desio.

Tek kada je Krunić bio u vozilu i krenuo kući, napadači su otvorili vatru iz automatskog oružja (napunjenog pancirnim mecima) i ubili Krunića, njegovog pratioca Žarka Pavlovića i ranili Gorana Ilića.

Desilo se to na mjestu gdje automobil mora skroz usporiti. Krunić je sjedio na zadnjem sjedištu, dok je na mjestu suvozača bio Pavlović.

Prema izvorima iz istrage, napadači su došli sa desne strane vozila – Kovačević je krenuo na prednju šajbu i pucao u Pavlovića i Ilića, dok je Đukanović ubio Krunića.

Prema Vaskovićevim izvorima, ulaz i izlaz iz te picerije bili su, pretpostavlja se, nadgledani dronom kojim je upravljao Baldo. Za Balda se tvrdi da je tehnički obrazovan. Prema istim izvorima, pretpostavlja se da je putem drona poslana slika i tako javljeno napadačima da je Krunić u automobilu.

Čitaj još:   TRAGIČNA PRIČA NAJLJEPŠE Jugoslovenke: Sve je počelo kao bajka... (foto, video)

Dron nije pronađen, ali jeste upravljač u Baldovom stanu, tvrde Vaskovićevi izvori.

Da li je zaista dronom nadgledan ulaz/izlaz iz picerije u kojoj je kobne noći boravio Krunić trebalo bi da pokaže dalja sitraga.

izvor: slobodnabosna

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši