IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vremenska prognoza: Evo gdje će, kada i koliko padati u naredna četiri dana…

U BiH će u utorak ujutro po kotlinama i duž rečnih dolina biti mjestimično kratkotrajna magla, a tokom dana preovlađivaće sunčano, poslije podne uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i sa grmljavinom…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, utorak, 21.05.2019…07: 59… Vremenska prognoza: Evo gdje će, kada i koliko padati u naredna četiri dana…

Padavine, uglavnom, slabe. Lokalno može pasti jači pljusak. Ovog jutra je i najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 13°C, a da je najviša dnevna između 15 i 22°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabino vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, a najviša dnevna između 16 i 22°C.

U Sarajevu će preovlađivati sunčano, poslije podne promjenljivo oblačno uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 12, najviša dnevna oko 23 stepena C.

Čitaj još:   NEKA VAS SNIJEG NE IZNENADI: Trodnevna vremenska prognoza, kiša a na planinama snijeg, stiže drastična promjena vremena… (foto)

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabino vrijeme s pljuskovima i grmljavinom.

Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, a najviša dnevna između 16 i 24°C.

U petak u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 9°C, a najviša dnevna između 18 i 26°C.

http://iBalkan.net

OPET KIŠA ALI SAMO U…-Vremenska prognoza do petka

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more

Komentariši