IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Maturanti slavili uz usklike,”Ajmo ustaše” i “Za dom spremni”… (video)

Maturanti u Hrvatskoj danas obiliežavaju zadnji dan iz srednjoškolskog obrazovanja…

RIJEKA: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22.05.2019… 22: 49..HOROR: Maturanti slavili uz usklike,”Ajmo ustaše” i “Za dom spremni”… (video)

DANAS SU Rriječki maturanti proslavili i svoj zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja i to uz pokliče “Ajmo, ustaše” i “Za dom spremni”, a to navode mnogi regionalni portali…

Maturant su se okupili na Delti i kod Spomenika oslobođenja, a da su pored prskanja pištoljima na vodu, uz pjevanje, grljenje i non- stop ispijanja velike količine alkohola, pojedini su uz dizanje desnice uzvikivali “Ajmo ustaše” i “Za dom spremni”, prenosi Novi list.

– Iako se radi o glasnoj manjini, teško je shvatiti da se neko 22. maja 2019. godine zabavlja veličanjem zločinaca- bio je to pozetivni komentar Novog lista. 

U ISTO VRIJEME SU U Zagrebu je danas, tokom manifestacije “norijada” kojom učenici obiležavaju završetak srednje škole, došlo do incidenata zbog čega je privedeno 13 maturanata, dok je Hitna pomoć intervensala kod 11 maturanata.

Čitaj još:   Sve manje stanovnika u Crnoj Gori, vlasti nemaju rješenje (video)

Okupljanje oko 5.000 maturanata počelo je na Trgu bana Josipa Jelačića oko 10 sati, a povorka je oko podne krenula ulicama grada prema parku Bundek , prenosi Index.

Prije i za vrijeme prolaska kolone pješaka, saobraćaj je u ulicama kojima su maturanti prolazili bio u potpunosti zatvoren, policija je građane obavestila da izbjegavaju centar grada…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši