IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Više i gore pada nego u Londonu…

Danas širom Bosne i Hercegovine je pretežno oblačno i nestabino vrijeme s pljuskovima i grmljavinom…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivost,vijesti. srijeda, 22.05.2019…06: 59…SARAJEVO: Više i gore pada nego u Londonu…

DANAS jači pljuskovi u Bosni, nego širom Hercegovine. Treba očekivati da je jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, a najviša dnevna između 16 i 23°C.

srijeda,  22.05.2019. 
Biometeorološka prognoza je relativno nepovoljna. Nestabilno vrijeme je i praćeno povremenim padavinama i južinom, loše će djelovati na hronične bolesnike i meteoropate. Moguće reakcije na promjenu u vidu reumatskih bolova, nervoze, glavobolje, u noći problemi sa snom. Negativni je uticaj promjene više će doći do izražaja u Hercegovini i na jugozapadu zemlje.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabino vrijeme s pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, a dnevna između 15 i 22°C.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Dok Božena traži olovku, vrh vlasti švercuje... (foto)

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi se prognoziraju u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 13°C, a dnevna između 14 i 20°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. Lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i zapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 14°C, a dnevna između 17 i 24°C.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši