IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN, JER JE ZGROZIO BALKAN: Smijao se, čovjek umirao, on snimao i vikao… (video)

M.S. je uhapšen zbog nepružanja prve pomoći, demineru koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22.05.2019… 12:19…  UHAPŠEN, JER JE ZGROZIO BALKAN: Smijao se, čovjek umirao, on snimao i vikao… (video)

Podsjećanja radi, nesreća se dogodila u ponedeljak, a M.S. je snimao a sve je i komentarisao, “vožnju Pudara nekoliko trenutaka prije sudara”.

Snimak je postavljen na društvene mreže, gdje je izazvao pravi gnev drugih korisnika.

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” vjerovatno pijan i smejio se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”.

Potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ” i pri tom nastavlja da snima i smIje se…

Čitaj još:   OI Tokijo FANTASTIČNO: MLADI Plivač iz Tunisa Ahmed Hafnaoui priredio senzaciju i osvojio zlatnu medalju... (foto)

Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su PRVO ponašanje M.S.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču.

Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno- dna. Gdje je nestala ljubav čovjeka prema čovjku, a i gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši