IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISLILI, DA NE MOŽE GORE: Pljuskovi, grmljavine, danas još jače…

DAN PRED VIKEND I Danas se Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno i nestabino vrijeme sa puno pljuskova i kiše…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, četvrtak 23.05.2019…08: 39… MISLILI, DA NE MOŽE GORE: Pljuskovi, grmljavine, danas još jače…

Promjenljivo vrijeme očekuje se u narednih sedam dana. Padavine u vidu lokalnih pljuskova obilježit će i narednu sedmicu do 27. maja.

Poslijepodne s kišom pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 12, a najviša dnevna između 15 i 24 stupnja.

četvrtak 23.05.2019.
Promjenljivo i nestabilno vrijeme uglavnom loše djelovati na raspoloženje većine populacije, a povremeni pljuskovi mjestimično će kvariti ugođaj. DOK su tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata neće suviše izražene. Sa dolaskom noći opšta slika će se popraviti.   

U petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Pljuskovi se prognoziraju u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 13, a najviša dnevna između 14 i 23 stupnja.

Čitaj još:   DANAS NAGLA PROMJENA VREMENA: Pljuskovi, grmljavina i pad temperature, sve do… (foto)

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i zapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 14, a najviša dnevna između 17 i 24 stupnja.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u sjeverozapadnim i centralnim djelovima. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 16, a najviša dnevna do 24 stupnja.

Stabilniji period prognozira se od 28. maja do kraja prognoznog perida 04. juna…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši