ZNA SE Identitet vozača koji je izazvao haos na ulaz u Sarajevo…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nakon dramatične potjere prilikom koje su tri policajca povrijeđena jutros u Pazarićima kod Hadžića, sarajevska policija uhapsila 19- godina starog…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 23.05.2019…09: 39…ZNA SE Identitet vozača koji je izazvao haos na ulaz u Sarajevo…

Sarajevska policija uhapsila je 19- godišnjeg Jasmina B. iz Goražda, saznaje portal Faktor.ba

Njemu će na teret najvjerovatnije biti stavljeno nekoliko krivičnih djela, a i među kojima i napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

– Mogu potvrditi da je slobode lišen J. B., rođen 2000. godine u Goraždu – potvrdila je za Faktor glasnogovornica MUP-KS Suvada Kuldija.

Devetnaestogodišnjak je nakon haosa koji je izazvao rano jutros na cesti od Ilidže do Pazarića najprije priveden u Policijsku stanicu Hadžići, odakle će biti sproveden u prostorije MUP- a KS na dalju krim- obradu.

Čitaj još:   GRČKA KONOBA IZ PAKLA I BALKANSKA KUHINJA: Ovo su turisti naručili i popadali sa stolica kad im je stigao račun...

On je jutros oko 3.30 skrivio saobraćajni udes na području općine Novi Grad , nakon čega se nije zaustavio. Policija je pokušala da ga zaustavi na Ilidži, ali je on nastavio bježati prema Pazariću, a policija se dala u potjeru za njim.

U mjestu Resnik udario je u policijsko vozilo, prilikom čega su povrijeđena dvojica policajaca, a nakon toga “naletio” i na trećeg, kojem je slomio ruku.

Potom se vozilom “nasukao” na zemljani nasip pored ceste, gdje se njegovo vozilo zaustavilo.

Policajci su ga potom savladali i sproveli u policijsku stanicu…

izvor faktor.ba

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši