IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan zaljubljiv, Biku dan za uživanje, kod Blizanaca mirno, Raku idilično u ljubavi, Lav puno radi, Djevica uspješna, promjene za Vagu, Škorpija premorena, Strijelca muče povrede, lijepe vijesti za Jarca, Vodolija u problemu, a Ribama sve ide od ruke. Ovo je dnevni horoskop za 25. maj 2019. godine.

OVAN

Danas ste nekako distancirani i nekoncentrisani. Sve radite u pola snage. Pustite sebi na volju, ali pazite na posljedice. Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora o vašem odnosu. Mogući problemi sa grlom.

BIK

Moguće je da će vam brojni nesporazumi napraviti probleme. Poradite na jasnijoj komunikaciji sa saradnicima. Voljena osoba djeluje kao da je pretjerano zahtjevna što se vama ni malo ne dopada. Osjetljiv vrat i ramena.

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas riješiti neke probleme koji su vam zadali mnogo brige u prethodnom periodum. Voljena osoba se polako hladi od vas, ali vi ne osjećate da je ljubav gotova i tražite način da je zadržite. Povedite računa u saobraćaju.

RAK

Ne odgovara vam tempo koji vam posao diktira. Ipak svoje nezadovoljstvo ne možete da pretvorite ni u šta konstruktivno. Moguće je da poznajete osobu koja prema vama ima iskrene i dobre namjere. Problemi sa prehladom.

LAV

Uspjeli ste da riješite mnoge problene i sada je vrijeme da predhnete. Uživajte u postignutim rezultatima. Moguće je da vam se dopada osoba koja je prostorno udaljena od vas, ali ne želite vezu na daljinu. Odlično se osjećate!

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. april 2019. godine

DJEVICA

Moguće je da ste zaokupljeni trkom sa vremenom i veoma se plašite da nećete ispuniti sve što je potrebno. Vaši strahovi su često preuveličani. Ukoliko ste sami ovo je povoljna faza za nov početak veze. Povedite računa o grudnom košu.

VAGA

Iako ste se nadali da su komplikacije završene, nove se neprestano pojavljuju. Osjećate se obeshrabljeno da se nosite sa svime. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete danas imati loš dan. Skloni ste povišenom pritisku.

ŠKORPIJA

Danas ćete osjećati posledice grešaka koje su napravili vaši nadređeni. Takve situacije vas veoma nerviraju. Usamljenost vam sve teže pada, a ni jedna osoba ne ispunjava vaša očekivanja za početak veze. Problemi su mogući zbog nervoze.

STRIJELAC

Konačno dolazi do pozitivnih preokreta na polju posla. Nove promjene koje vas čekaju doneće vam neočekivano srećne vijesti. Ukoliko ste u vezi, današnji dan vam donosi neočekivani problem. Odlično se osjećate!

JARAC

Moguće je da će vam se ukazati prilika za boljom zaradom. Ipak oklevate da napustite trenutno radno mjesto iz nekakvog iracionalnog straha. Trenutno ste u vezi koja u vama budi emocije. Prija vam fizička aktivnost.

VODOLIJA

Moguće je da ćete konačno dobiti podršku kojoj ste se nadali duže vremena. Današnji dan je povoljan za rješavanje problema. Možete da očekujete jako lijep dan sa voljenom osobom. Imate mnogo energije u sebi!

Čitaj još:   GORICA DODIK OTKRILA KARTE: Proslavila pobjedu prosrpskih snaga u Nikšiću... (foto)

RIBE

Zadovoljni ste kako vam stvari na poslu idu. Imate osjećaj da držite sve pod kontrolom i zadovoljni ste onim što ste postigli. Dopada vam se jedna pozitivna i vedra osoba iz bliskog okruženja. Povećajte unos vitamina.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši