IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEČ: Majka i bliznakinje iz Srbije umrle od gladi?!

Užasavajuća vijest koja je stigla iz Austrije šokirala je javnost u Austriji ali i Srbiji. Vesna M. (45), rodom iz Srbije, za koju su komšije kasnije ispričale da je imala psihičkih problema, pronađena je mrtva u predsoblju svog stana u Beču. Policija je njeno tijelo zatekla na podu. 

U stanu su takođe pronađena i tela njenih ćerki, 18-godišnjih bliznakinja. One su ležale u majčinom krevetu.

Austrijski portal “Krone Cajtung” preneo je da postoji mogućnost da su bliznakinje nakon smrti majke umrle od gladi. Neimenovani izvor ovog portala objasnio je ovu tezu time što u stanu nije pronađena nikakva hrana, niti ikakvi tragovi da je hrane bilo. 

Majka i bliznakinje umrle od gladi

Obdukcija tijela majke i dvije bliznakinje srpskog porijekla, koja su početkom nedelje pronađene u njihovom stanu u Beču, pokazala je da su one umrle od gladi, saopćeno je danas.

Portparol policije Patrik Majerhofer rekao je da se poslije obdukcije pronađenih tijela tri žene, prema aktuelnom stanju istrage, može poći od toga da su one umrle od gladi. 

Procjenjeno je dalje da su žene umrle između kraja marta i početka aprila, a pronađene su tek početkom ove nedjelje.

 – Prva toksikološka istraga nije pokazala tragove trovanja. Detaljna analiza biće sprovedena narednih nedjelja –  rekao je Majerhofer i dodao da su žene živele izolovano i da u stanu nije pronađena nikakva namirnica.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Klanjana dženaza BELMI ŠOLJANIN, ženi koja je MAJKAMA BRISALA SUZE.. (foto)

S druge strane, proverava se i mogućnost da je majka tabletama otrovala sebe i svoje ćerke. Ipak, nijedna od ovih tvrdnji nije zvanična informacija i sve dok ne stignu nalazi obdukcije koja je naložena, smrt tročlane porodice će biti misterija.

Inače, Vesna M. i njene bliznakinje bile su poznate bečkoj kancelariji za socijalni rad sa kojim su prekinuli kontakt prije dvije godine. Prema pisanju pojedinih medija, Vesna je imala problema sa mužem koji ju je zlostavljao.

Prijatelji prijavili policiji

Jezivi slučaj otkriven je kada su Vesnini prijatelji primijetivši da se ne javlja dulje vrijeme, poslali policiju na njihovu adresu. Nakon što su dobili nalog, policajci su provalili vrata i u stanu zatekli užasavajuću scenu.

– Vidjeli smo se poslednji put prije dvije nedjelje, mislila sam da su na odmoru – rekla je komšinica Berta Baling.

Kako je potparol policija objasnio, dosadašnja istraga utvrdila je da je mala vjerovatnoća da je u stanu bilo četvrte osobe.

Čitaj još:   NAJGORE TEK SLIJEDI: Izdato narandžasto upozorenje zbog jakih pljuskova, vremenska prognoza za narednih nekoliko dana... (foto)

– Vrata su bila zaključana, nema tragova nasilnog upada ili premetačine – kazao je Patrik Majerhofer.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši