IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO!!! Milomira Marića supruga izbacila iz kuće -UHVATILA GA U LAŽI

Vesna Radusinović i Milomir Marić svojim dvije i po decenije dugim brakom pobijaju uvreženo pravilo da su zajednice javnih ličnosti kratkog vijeka.

Ipak, da ni kod njih nije uvjek baš sve bilo “med i mlijeko” priznala je sama spisateljica, otkrivajući da je jedanput čak izbacila iz kuće prvog čovjeka “srećne” televizije.

– Jednom mi je rekao da ide u Pančevo. Znala sam da ide na rođendan kod jedne naše koleginice. Još ga lijepo pitam što mi nije rekao kada sam ja mirna, staložena i ćutljiva žena – počela je za Alo priču uz osmeh Vesna.– Kada se vratio kući, rekla sam mu šta sam imala i 20 dana je proveo u izbjeglištvu u drugom stanu. Nisam htjela da ga primim u kuću. Više mu se nikada nije ponovilo nešto slično – dodala je Radusinovićeva, na šta se njen suprug nadovezao riječima:

– Toliko me tjera da radim da bih 24 sata bio pred kamerama i da ne bih mogao ništa loše da uradim, a da ona to ne sazna. Pa, ljudi moji, ne mogu da mrdnem, a da to ne dođe do nje. Cijeli život sam želio da se oženim glupom ženom, ali mi to nije pošlo za rukom i sad muku mučim – našalio se Marić, a njegova supruga je potvrdila ove riječi izjavom:

Čitaj još:   IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: Odlomila se ogromna stijena, povrijeđeno sedmero turista...

– On i da hoće da me vara, ne znam kada bi uspio?! Navijem mu budilnik u četiri ujutro, on se tada probudi, popije kafu i ode na autobus. Ujutro ulazi u studio i gubi mu se svaki trag. Kada se završi jutarnji program, slijedi snimanje emisija, klijenti i sastančenja. Kući stigne oko pet popodne, dobro se najede i poslije toga je potpuno neupotrebljiv. Gdje bi uopšte mogao da nađe nekog kao što sam ja?! Ovakvu ljepoticu, predivnu ženu. Ja za njega sam Holivud, premija! – zaključila je Vesna u duhovitom maniru.

(Puls online)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši