IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JE LI ILI NIJE:Bosanka srušila austrijsku vladu?

Studentkinja poljoprivrede iz Bosne i Hercegovine “glumila” je navodnu nećaku ruskog milijardera u aferi “Ibica”, koja je srušila austrijskog vicekancelara i lidera Slobodarske partije Austrije…

BEČ: Regija, Ekonomija, vijesti, ponedeljak, 27.05.2019… 22:59… JE LI ILI NIJE:Bosanka srušila austrijsku vladu?

Bečki dnevnik “Kronen cajtung” navodi da organizatori klopke za Štrahea unajmili Bosanku koja je za svoje glumačke sposobnosti dobijala dnevnicu u visini između 6.000 i 7.000 eura.

U organizovanje klopke, prema listu, bile su umiješane četiri osobe – pored već poznatog bečkog advokata iranskog porekla i detektiva, tu su bila još dva eksperta bezbjednosti, koji su bili zaduženi proizvodnju video-snimka koji je izazvao političku krizu u Austriji.

Motiv za postavljanje klopke Štraheu bili su lična osveta, kao i odbijanje slobodarske politike.

Jedan telohranitelj advokata je znao detalje iz privatnog života Štrahea i na osnovu tih informacija je tražena djevojka koja bi ga navela da upadne u klopku.

Najpre se govorilo da se radi o Letonki, sada se ispostavilo da se radi o Bosanki koja zna više stranih jezika koja je uspješno glumila nećaku ruskog milijardera. Zanimljivo da nju nije razotkrila supruga Johana Gudenusa, desne ruke Štrahea, Tajana, koja je porijeklom iz RS.

Inače, državno Tužilaštvo je pokrenulo istragu zbog afere “Ibica” i saopštilo je da vodi istraga u svim smeijrovima u vezi proizvodnjom video- snimaka.

Čitaj još:   DPS Nikšić: „DOKLE ĆE NIKŠIĆ BITI OPKOLJEN MRAKOM“-Sluge velikosrpskog i ruskog interesa juče navijale za agresiju i rat

Afera oko doskorašnjeg austrijskog vicekancelara dalje u žiži interesovanja u Austriji, pa se pojavljuju nove spekulacije da je njegov najbliži saradnik Johan Gudenus aali i za pare povezao “šefa” navodnom nećakom ruskog milijardera, zbog koje je završio političku karijeru.

Prema glasinama, Gudenus je “iskeširao” 200.000 eura za povezivanje i ove navodne milionerke sa Štraheom na Ibici. Gudenus to negirao i tvrdi da nije dobio nijedan euro…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši