IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KADRU OPTUŽILI DA JE MUDŽAHEDIN??? (video)

Elvin Kadra, je ekskluzivno otkrio značenje riječi kojima se služio i progovorio je o tome kako reaguje na prozivke da je mudžahedin. 

Elvin Kadrić Kadra, jedan je od favorita za pobjedu u aktuelnoj sezoni rijalitija “Parovi”. Kadra se istakao među takmičarima ovog TV formata svojom smirenošću, vaspitanjem i mudrim riječima, pa je mnoge obožavaoce iznenadio ”agresivnim vjerskim konfliktom” sa cimerom Dariom Šogorovićem kako navode srbijanski mediji.

Svađa je počela još tokom trajanja “Parografa” kada je Šogorović optužio Kadrića da se samo riječima predstavlja kao vjernik, a da zapravo u praksi radi mnoge stvari suprotne Kuranu.

– Zar neko ko poštuje Kuran ide posle kod Vesne Rivas da mu gata? – zapjenio je Dario koji je skočio sa stolice i prišao Elvinu koji mu je prethodno saopštio da je najveća laž koju je Šogorović rekao da je “proučio Kuran”.

– Nama je zabranjena svinjetina da se jede svinjetina, a u Kuranu piše i “nije vam grijeh da utolite glad”. Što se tiče tarot karti, kada sam Vesni rekao 3.12.1969. ona je meni odgovorila da je to bio ljudina. A to je moj stari koji je tad rođen. Ja vjerujem u jednog jedinog boga i mislim da mi ju je on poslao da mi da neke prečice – obrazložio je Kadra, a Šogorović ga je pitao “da li ga je sramota”.

Čitaj još:   KADRA-LJUDINO! IZBAČEN iz vile PRED BAJRAM...

Nakon toga njih dvojica su se umalo potukli, morali su da ih razdvajaju. Pale su teške riječi, a Kadra je Dariju poručio da mu se više ne obraća.

– Poznajemo se, kao čovjek sam ti dao pet šansi, pet i ako znam da si loš čovjek – rekao je Dario Kadriću koji je u jednom trenutku počeo da govori riječi koje su Šogorovića podsjetile na mudžahedinski poklič te je povikao:

– Gledajte narode, gledajte mudžahedinca – vikao je Dario koji je brže bolje pobegao iz kupatila.

Gledaoci koji nisu islamske vjeroispovjesti su ostali zapitani nakon Kadrićevog izgovaranja islamske molitve. 

Elvin je ekskluzivno za portal srbijadanas.com otkrio značenje riječi kojima se služio. Takođe, progovorio je o tome kako reaguje na prozivke da je mudžahedin. 

Čitaj još:   SPREMA SE HAOS! KADRA SE VRAĆA u"Parove''?!

Pogledajte cijeli video:

izvor: srbija danas

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši