IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovna čeka povoljan dan, Bik ima problema sa lošim imunitetom, Lavu je potreban odmor, Vaga ima krizu u braku. Ovo je dnevni horoskop za 29. maj 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete generalno povoljan dan. Ako vam se posao vezuje za prodaju, imaćete veliki uspjeh. Moguće je da ne primjećujete osobu koja pokušava na suptilan način da vam pokaže osjećanja. Čuvajte se hroničnih problema.

BIK

Možete da očekujete dan u kom ćete imati baš mnogo obaveza. Potrudite se da se posvetite poslu sada kada je to važno. Skloni ste čestim svađama i ljubomornim ispadima sa voljenom osobom. Problemi zbog lošeg imuniteta.

BLIZANCI

Pred vama su neki preokreti na poslovnom polju. Imaćete utisak da je stanje nestabilno i da vam se ruši tlo pod nogama. Nova ljubavna prilika vas očekuje ali od vas zavisi da li ćete je iskoristiti ili nećete. Odlično se osjećate!

RAK

Na polju privatnog posla imate uspjeh, prati vas sreća i sudbina je sada definitivno na vašoj strani. Svaki čovjek ima svoje mane pa tako i vaš partner. Na vama je odluka da li ćete ga prihvatiti. Problemi sa donjim stomakom.

LAV

Moguće je da vas poslovne obaveze na neki način guše. Potreban vam je odmor kako biste malo napunili svoju energiju. Lako pokazujete svoje interesovanje za osobu do koje vam je stalo. Prija vam da budete aktivni.

Čitaj još:   JOVANKA Broz: Od prve dame Jugoslavije preko optužbi, ili špijunka do totalne izolacije... (foto, video)

DJEVICA

Finansijsko stanje bi trebalo da se polako popravlja kod vas. Možete da očekujete pozitivan dan. Moguće je da se odnos sa voljenom osobom biti promjenljiv u narednom periodu i da ni sami više ne znate šta želite. Pazite na ishranu.

VAGA

Odlaganje poslovnih obaveza je nešto u čemu ste generalno dobri ali sada je došlo vrijeme da se ozbiljnije posvetite poslu. Vaš brak je u krizi i svjesni ste da je tako već duže vrijeme. Mogući su problemi sa srcem.

ŠKORPIJA

Očekuje vas jako dobra situacija na polju posla i novca, spremni ste da ostvarite i još veći uspjeh u budućnosti. Zadovoljni ste svojim emotivnim izborom i dobro se osjećate zbog toga. Osjećate se jako dobro i nemate probleme sa zdravljem.

STRIJELAC

Dolazi do ozbiljnih promjena u rukovodstvu koje će se vremenom značajno odraziti i na vaš poslovni status. Spremni ste da voljenoj osobi pružite svu ljubav koju bude tražila od vas. Vraćaju vam se problemi sa kičmom.


JARAC

Postepeno se oslobađate velikog broja obaveza koje ste imali u prošlom periodu i osjećate veliko olakšanje zbog toga. Zavoljeli ste svoju slobodu i ne želite novu vezu. Imate udvarače ali vas ne zanimaju. Osjećate se jako dobro.

VODOLIJA

Vaša zabrinutost i nervoza koju pokazujete može da demotiviše saradnike i da napravi opšti problem na poslovnom polju. Zahlađenje između vas i voljene osobe vodi do prekida veze. Povedite računa o urogenitalnom traktu.

Čitaj još:   ANKARA: Blizu 90.000 ljudi se oporavilo od COVID- 19 u Turskoj...(foto)

RIBE

Ozbiljni ste i važno vam je da posao ide u željenom pravcu. Uradićete sve što možete kako bi ostvarili svoje ciljeve. Nemojte da očekujete pokretanje nove veze danas. Sporiji vam je dan za ljubavno polje. Pojava kamena u bubrezima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši