IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lijepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Rak u konfliktu, Lav emotivno stabilan, Djevica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija nemirna, Strijelac avanturističan, Jarac razmišlja o velikim poslovima, Vodolija dobija neočekivanu ponudu, a Ribe nezadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 30. maj 2019. godine.

OVAN

Poslovne obaveze vas pritiskaju i nije vam lako da se izborite sa svim poteškoćama koje su oko vas. Niste zadovoljni emotivnom situacijom i želite promjene. Imate utisak da partner nema dovoljno razumjevanja. Problemi sa varenjem.

BIK

Možete da se opustite danas i da uživate u lijepom danu u kojem ćete imati manjak obaveza i priliku da se malo odmorite. Zaljubili ste se u osobu koja je pokazala da prema vama gaji veoma iskrena osjećanja. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Kočnice na poslovnom polju nećete uspjeti da prevaziđete sve dok se ne budete potrudili da malo više radite na sebi i svom pristupu obavezama. Niste zadovoljni samoćom i imate potrebu za novom vezom. Pazite na bešiku.

RAK

Možete da očekujete da ćete imati priliku da napredujete na poslovnom polju i da donesete neke važne odluke. U komunikaciji sa voljenom osobom otvoreno pokazujete da niste više srećni pored nje. Pazite na osjetljive sinuse.

LAV

Stabilizacija na polju finansija vas očekuje u narednom periodu. Uspjećete da ostvarite neke od svojih osnovnih ciljeva. Pored voljene osobe imate sve ono što vam je potrebno i srećni ste. Povoljan je period za početak dijete.

Čitaj još:   MISS Crne Gore: VJEROVALA sam u sebe, ljepota bez obrazovanja je relativna... (foto)

DJEVICA

Nije vam lak dan na ovom polju, moguće je da ćete imati neke prepreke koje će vam stajati nad glavom. Došli ste do svoje granice izdržljivosti i nije vam lako da to priznate sebi, ali ne možete da nastavite dalje. Problemi sa vidom.

VAGA

Ono što ste planirali na poslovnom polju neće krenuti baš laganim tokom. Očekuje vas splet okolnosti pun komplikacija. Sumnjate u partnerovu iskrenost i nije vam lako da donesete odluku o vašoj vezi. Problemi sa depresijom.

ŠKORPIJA

Pokušavate da pomognete nekome ko je u nevolji iako ne primjećujete da zapravo time sebi na neki način škodite. Niste raspoloženi za novu vezu jer još uvek patite za osobom koju ste jako voleli u prošlosti. Problemi sa zglobovima.

STRIJELAC

Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da se ozbiljno posvetite poslovnim obavezama kako biste ostvarili ciljeve. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne postoji zajednički jezik. Mogući su problemi sa glavom.

JARAC

Očekuje vas opušten dan ne biste trebali da imate veliki broj obaveza, vrijeme je da se malo posvetite nekim drugim stvarima. Imate spremnost da se posvetite jednoj osobi koja vas zanima. Na polju zdravlja nemate probleme.

VODOLIJA

U potrazi ste za poslom koji bi mogao da odgovara vašim kriterijumima i nije vam lako da nađete idealno rješenje. Iako ste imali loša iskustva u prošlosti spremni ste da nastavite dalje i da nađete ljubav. Problemi sa viškom kilograma.

Čitaj još:   O, lošem odgoju djevojčica...

RIBE

Poslovno putovanje je ispalo bolje nego što ste očekivali. Očekuje vas poboljšanje na polju finansija. Osoba s kojom ste u vezi pokazuje da ima posesivne osobine a vama se to ni malo ne dopada. Problemi sa kožom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši