IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA MAGISTRALI: Stablo je palo na putnički autobus tokom vožnje… (video)

Padala je kiša i bijesnino vjetar pa je stablo puklo, bilo strašno…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, četvrtak, 30.05.2019…08: 49… DRAMA NA MAGISTRALI: Stablo je palo na putnički autobus tokom vožnje… (video)

Na Jadranskoj magistrali kod Omiša u Hrvatskoj je na jedan novi putnički autobus palo veliko stablo bora.

U autobusu je bilo putnika, ali srećom niko nije povređen. Na teren su prvo odmah izašli vatrogasci s dva vozila. Sada se pojavio i snimak iz autobusa koji pokazuje sjajnu reakciju vozača.

Bor je, kako doznaje iz medija, pao preko čitavog vozila. Kolika je sada materijalna šteta tek se treba utvrditi, kao i je li bor bio zdrav i ima li potkornjak ticala u ovome.

Čitaj još:   STRAVA: Muškarca izvlačili vatrogasci, stradao nedugo nakon sudara...

Vozač Frane Plepel kazao je:  ‘Odjedanput je počelo bubat! Kao bomba je puklo! Sreća sve je dobro prošlo, bilo je 4, 5 putnika i nitko nije ozlijeđen…’

“Videla sam s broda kako je stablo palo na autobus. Padala je kiša i duvao je vjetar pa pretpostavljam da je stablo puklo. Baš je bilo strašno. Moglo je da ubije nekoga da je udarilo u nečiji auto. Stablo je bilo ogromno, pa su morali da dođu da ga sijeku. Poslije je došao i drugi autobus je pokupio putnike”, rekla je jedna žena.

Bila je to jedna velika opomena i da je veliko borovi stablo palo na autobus, ostala je samo slika vozača u šoku: ‘Puklo je kao bomba!’

iBalkan.net/24sata.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši