IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAPŠENJE I OSLOBAĐANJE Ruskinje koja je prekinula finale Lige šampiona… (video)

U finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama prvom poluvremenu u teren je utrčala djevojka Vitalyja Zdorovetskija…

MADRID: Svijet, Sport, fudbal, vijesti, nedelja 02.05.2019…12: 50 HAPŠENJE I OSLOBAĐANJE Ruskinje koja je prekinula finale Lige šampiona…

U, prvom poluvremenu finala Lige prvaka između fudbalera Totenhema i Liverpoola (0: 2) jedna polugola navijačica uletjela je u teren. Obezbjeđenje je brzo reagiralo te su je ubrzo ulovili i izveli s terena.

Kinsey Wolanski utrčala je u badiću s oznakama nove Vitalyjeve stranice, a prema fotografijama, vidimo da čuvaru oko zelenog terena nije bilo mrsko zaustaviti je.

Kinsey se bavi modelingom na Instagramu više od 300 hiljada pratitelja. Glumila je u filmu Slasher Party iz prošle godine.

Kinsi Volanski preko noći postala planetarna zvijezda. Ova prava ljepotica utrčala na teren tokom finala Lige šampiona između Liverpula i Totenhema (2:0) i na kratko prekinula susret.

To je bilo dovoljno preko noći dobije milion novih pratilaca na društvenim mrežama. Pogledajte kako je izgledalo njeno hapšenje i oslobađanje.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: OTKRIVENI DETELJI UBISTVA- Pucao na pašenoga, pa ga UBIO NJEGOV DRUG

Njezin dečko poznat je po ovakvim stvarima. 2014. god u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu također je utrčao na teren, a sada je očito nagovorio svoju djevojku da učini isto…

Neki ljudi će napraviti stvarno sve za sekundu slave. Jedna od takvih je i ova djevojka koja utrčala polugola na teren u 19. minuti finala Lige prvaka. Tamo je bila vrlo kratko jer su je zaštitari brzo uhvatili i ispratili s terena, tako da je njen ulazak imao gotovo nikakav efekt. U svakom slučaju, sigurno manji no što je priželjkivala.

Nakon što je prekinula utakmicu, sve je zanimalo tko je ta zgodna plavuša koja je prekinula utakmicu…

Izvor Vecernji.hr

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   ČUDNA ČUDA- KO BI MU VJEROVAO: DRITAN SE TOLIKO OBRADOVAO Milatovićevoj pobjedi da je ZABORAVIO NA RAMAZAN- Krenuo za čašu vina, pa se predomislio... (foto, video)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši