IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNI VIKEND, STRAVIČNE NESREĆE: Kombijem sletio s ceste, na mjestu poginuo… (video)

Nekoliko sati nakon teške saobraćajne nesreće na autocesti A 3, dogodile su se još dvije u kojima su poginule dvije osobe…

NOVSKA: Regija, Putovanja,vijesti,ponedeljak,03.05.2019…09: 59… CRNI VIKEND, STRAVIČNE NESREĆE: Kombijem sletio s ceste, na mjestu poginuo… (video)

Prva se dogodila u Gornjem Hrašćanu, u Međimurju. Iz PU međimurske javljaju da se oko 17:35 dogodio sudar na državnoj cesti 208 na izlasku prema Trnovcu u kojem su sudjelovala tri osobna automobila i kombi vozilo.

Prema informacijama koje imaju mediji kombi vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u betonski stup javne rasvjete, vozač preminuo na mjestu događaja. Na teren je izašla policija, hitna medicinska pomoć, kao i vatrogasci.

Od 17: 57 sati cesta je zatvorena za promet, a u tijeku je očevid nakon čega će biti poznati svi detalji ove kobne prometne nesreće.

Nesreća i u Kloštru Podravskom: Poginuo mladi motociklist na Podravskoj magistrali u Kloštru Podravskom nedaleko od Đurđevca nešto prije 18 sati dogodila se teška nesreća u kojoj je poginuo mladi vozač motocikla (26), javlja Podravski.hr.

Čitaj još:   UHAPŠENA FATALNA SUNITA osumnjičena za UBISTVO MOSTARSKOG BIZNISMENA

Prema neslužbenim informacijama koje smo primili, vozač motocikla ‘potegnuo’ je Ulicom Kralja Tomislava u smjeru Pitomače. Kako su nam ispričali očevici, motocikl mu je ‘zaplesao’ na kolniku.

Motociklist je zatim izgubio ravnotežu. Kombi, koji mu je prvi naišao iz suprotnog smjera, uspio je izbjeći, no udario je u stražnji kotač drugog kombija i u padu tijelom udario u Golf. Na mjestu je poginuo.

Policijski službeni očevid je u tijeku. Promet Podravskom magistralom kroz Kloštar Podravski je zatvoren, a policajci ga preusmjeravaju preko Podravskih Sesveta i Pitomače…

IZVOR Jutarnji.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši