IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HLADNOKRVNI UBICA IZ SRBIJE: Čaba Der u sudnicu ušetao, pokazao ovo i rekao, ‘Volim Češku!’ (video)

Čaba Der (38), plaćeni ubica iz Srbije, doveden je prošle nedelje u Gradski sud u Pragu, gdJe se odlučivalo o tome kojoj državi će biti izručen, pošto su njegovo izručenje tražile Mađarska, Srbija i Holandija…

PRAG:Regija,Crna Hronika,vijesti,utorak 04.05.2019…07: 59 HLADNOKRVNI UBICA IZ SRBIJE: Čaba Der u sudnicu ušetao, pokazao ovo i rekao, ‘Volim Češku!’

Čaba Der (38), je 1. marta uhapšen u Češkoj zbog ubistva u Beogradu, ali i ubistava u Holandiji i Mađarskoj, najvjerovatnije će se suditi u Mađarskoj, odlučio je češki sud…

Kako su prenijeli češki mediji, Der je doveden u sud iz pritvora sa lisicama na rukama i u pratnji više maskiranih i do zuba naoružanih stražara, a prisutne je iznenadilo to što se ovaj višestruki ubica sve vrijeme smijao, mahao novinarima i dovikivao im: “Ja volim Češku!”

Na kraju suđenja, sudija je odlučio da Der, koji ima i srpsko i mađarsko državljanstvo, može biti izručen Mađarskoj, koja ga traži zbog ubistva biznismena iz septembra 2018. u Budimpešti.

– Der je pristao da bude izručen Mađarskoj i nije ulagao žalbu na odluku suda. Međutim, njegovo izručenje zatražila je i Srbija, takođe zbog ubistva, pa će se o tom zahtevu odlučivati narednih dana.

Ukoliko to sudsko veće donese odluku da Der može biti predat nadležnima u Srbiji, konačnu riječ o tome da li se plaćeniku suditi u Srbiji ili Mađarskoj daće češko ministarstvo pravde – prenose tamošnje mediji.

Čitaj još:   STIŽE DRUGI SMRTONOSNI TALAS KORONE, PRAĆEN SA DVIJE BOLESTI: SZO izdala novo upozorenje... (foto i video)

Pojavljivanje Čabe Dera u sudu izazvalo je veliku pažnju, a mnogi su komentarisali njegovo nonšalantno ponašanje, kao i izgled.

Došao je dotjeran i raspoložen. Primijećeno je i da je promijenio imidž. Bio je elegantno obučen u plavu košulju i pantalone, a više nije ćelav, već je pustio kosu, kao i bradu.

On je uz pratnju do zuba naoružanih specijalaca uveden u sudnicu, a onda je svima pokazao podignute palčeve, pokazujući da se dobro osjeća.

Podsetimo, Čaba Der uhapšen je u jednom hotelu u Pragu, kada su specijalci upali i uhvatili ga u hodniku.

– U sobi koju je koristio su, pored falsifikovanih dokumenata, pronađeni i dva pištolja, municija, prigušivač, ali i perika, lažne naočare za vid i druga sredstva za promenu izgleda.

Pretpostavlja se da je hteo da se maskira, ali i u Pragu je odavao utisak običnog skromnog turiste…

Strogi režim, ne priča ni sa kim..

Kako su prijeneli češki mediji, Čaba Der u tamošnjem zatvoru ima najstroži mogući režim.

– Ne smije da ima kontakt sa drugim zatvorenicima. Sam ide u šetnje, na ručak i sam obavlja ostale aktivnosti. Mijera se izriče zbog bezbijednosnih razloga – prenijeli su mediji…

Zločini Čabe Derax 5. januar 2019.godine

– U Beogradu likvidirao Nebojšu Markovićax

20. septembar 2018 – Likvidirao biznismena Lasla V. u Budimpeštix

Čitaj još:   Poslanik DPS-a Predrag Bošković: DRITAN pokušava da zastraši medije, prije svih portal... (foto)

30. jul 2018 – U Amsterdamu ubio Ivana Serdarušića, hrvatskog Eskobarax

20. septembar 2017 – Uhapšen u Sarajevu, gdje je navodno trebalo da ubije Alana Kožarax

12. maj 2004 – U novosadskom restoranu ubio Branislava Jelačića…

izvor Kurir

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši