IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. jun 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovna čeka slučajna ljubav, Bik finansijski nestabilan, Blizanci ne žele susret s prošlošću, Rak na oprezu, Lav u svađi s partnerom, Djevica emotivna, Vaga pred dobrom šansom na poslu, Škorpija loša u komunikaciji, Strijelcu nova poznanstva, Jarac pozitivan, Vodoliji priliv novca, a Ribama sledi prijatno iznenađenje. Ovo je dnevni horoskop za 06. jun 2019. godine.

OVAN

Moguće je da ćete imati uspjeha na polju posla, pogotovo ako planirate da pokrenete neki nov projekat. Uskoro ćete povući važan korak i razgovarati sa voljenom osobom o zajedničkoj budućnosti. Skloni ste stresu.

BIK

Očekuje vas zanimljiv dan tokom kojeg ćete na poslovnom polju imati priliku da naučite nešto sasvim novo. Možete da računate na poboljšanje komunikacije između vas i voljene osobe. Skloni ste alergijama.

BLIZANCI

Najbolje bi bilo da pustire da neki ljudi iz vašeg poslovnog okruženja pokažu svoje pravo lice. Moguće je da vam se ponavljaju neke situacije sa partnerom i da ne možete više da tolerišete stare greške iznova. Ukočenost.

RAK

Možete da očekujete uspjeh kada je u pitanju posao. Pred vama je dobar period u kojem ćete uspjeti da se dokažete. Potrebno je da napravite kompromis u odnosu sa partnerom ako želite da budete srećni. Moguć je pad energije.

LAV

Nemate dovoljno strpljenja i to može da vam poremeti planove i koncepciju na poslovnom polju. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o vašim potrebama kako bi vas bolje razumjela na ovom polju. Osjetljiv urinarni trakt.

Čitaj još:   London: Britanski parlament odbacio sporazum o Brexitu

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete dobiti dobre vijesti i da ćete boti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Uživate u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivan tok događaja. Hormonalne smetnje.

VAGA

Dolazite do mogućnosti da pokažete svoje umjeće i svoje talente. Možete da očekujete povoljan period za posao. Sa voljenom osobom se lijepo slažete i zadovoljni ste time kako teče vaš odnos. Potrebna vam je fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Mogući su neočekivani troškovi kao i neki manji problemi na polju finansija. Niste sasvim zadovoljni odnosom koji postoji između vas i voljene osobe i razmišljate o ozbiljnijim promjenama. Problemi sa urogenitalnim traktom.

STRIJELAC

Možete da očekujete pozitivan dan za razrješenje poslovnih problema iz prošlosti. Riješili ste da uđete u ozbiljnu vezu i da date priliku novoj osobi u vašem životu. Spremni ste na još jedan rizik u ljubavi. Problemi sa nervozom.

JARAC

Niste uspjeli da ispunite svoja obećanja i nije vam lako da riješite sve nesuglasice koje imate sa saradnicima. Ponekad imate utisak da se stvari odvijaju pretjerano usporeno za vaš ukus. Povedite računa o holesterolu.

VODOLIJA

Očekuje vas prilično dobar dan u kojem možete da očekujete mirnu situaciju na polju posla. Dopadaju vam se sve mane i vrline koje vidite kod vašeg partnera. Moguće su respiratorne infekcije i problemi sa sinusima.

Čitaj još:   BANJA LUKA: Brutalno pretučen novinar BN TV Vladimir Kovačević...

RIBE

Možete da očekujete pozitivnu priliku za promenu radnog mjesta. Okolnosti u kojima se nalazite vam idu u prilog. Očekuje vas novo poznanstvo koje bi moglo da vodi do ozbiljne veze. Spremni ste za nove promjene. Problemi sa stomakom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši