IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIZARNO: Centrom Novog Beograda TUTNJALO, KRDO DIVLJIH SVINJA (video)

Divlje svinje, su se u krdu noćas pojavile u Novom Beogradu, izazvale prvo paniku među stanovnicima tog dijela srbijanskog glavnog greada…

BEOGRAD:Srbija,Crna Hronika, vijesti, četvrtak 06.06.2019…12:29 BIZARNO: Centrom Novog Beograda TUTNJALO, KRDO DIVLJIH SVINJA (video)

Ekipe novinara provjeravali kuda su prošle zvijeri za koje nije tipično da se pojavljuju u urbanim sredinama… Evo gde je potencijalna opasnost od tih zvijeri!

Jedan Beograđanin ostao je u čudu kada je na Novom Beogradu ispred svog sopstvenog automobila ulicu prešlo krdo divljih svinja.

Divlji vepar kod TC Ušće

Ova grupa životinja je u novobeogradskom Bloku 30 snimljena u srijedu uveče, oko 3.00 časa, a snimci su  objavljeni i na Jutjubu…

Divlje svinje 30 blok Novi Beograd

Na snimcima se vidi kako se automobil tokom noći zaustavio da bi životinje prešle put, a onda je ispred njega prošlo omanje krdo divljih svinja koje su, ne obazirući se, nastavile svojim putem….

Čitaj još:   BIJELE KALE ZA PIJANISTU KOJEM JE MONSTRUM ODUZEO BUDUĆNOST: Suze i jecaji na groblju, sahranjen Andrija Čikić... (foto, video)

Podsjetimo, slična scena dogodila se i krajem 2017. u Novom Sadu, kada je jedna divlja svinja napala mladića na ulici…

Preplašeni mladić biježao je pred pomahnitalom svinjom koja ga je jurila a i u par navrata i sustigla. Na kraju je mladić pobjegao na jednu stranu ulice, a divlja svinja je produžila dalje sve do izloga nekoliko lokala.

Da stvar bude još bizarnija, na snimcima sa sigurnosnih kamera tih lokala, vidi se kako divlja svinja razgleda izloge!!!

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši