IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS Oblačno i malo toplije ali sa kišom…

U BiH jutros preovladava sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Prolazni pljuskovi su registrovani na sjeveru i sjeveroistoku Bosne…

SARAJEVO: BiH, Putovanje, vijesti, četvrtak 06.06.2019… 10: 29… DANAS Oblačno i malo toplije ali sa kišom…

Najniža temperatura kretaće se od 12 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 28 stepeni.

Temperature zraka izmjerene u 8 sati (°C) iznosile su: Bjelašnica 8; Sokolac 13; Bugojno, Drvar i Ivan-sedlo 14; Jajce, Livno, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 16; Banja Luka, Doboj i Tuzla 17; Gradačac, Grude, Prijedor, Stolac, Trebinje, Zenica i Zvornik 18; Mostar 19; Bijeljina i Brčko 20; Neum 21; Bihać 23 stepena Celzijusa.

Danas će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima prolazni pljuskovi na sjeveru i sjeveroistoku Bosne.

U poslijepodnevnim satima se očekuju pljuskovi i grmljavina u centralnim, istočnim i sjevernim područjima Bosne i sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera.

Čitaj još:   UŽAS- NAKON SMJENE ĆAMILA DURAKOVIĆA: "Tursunović će vjerovatno biti izbačen iz Stranke za BiH..." (foto i video)

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30°C.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Najviša dnevna tempr zraka oko 27°C. Danas biti promenljivo oblačno i malo toplije, ujutro i pre podne očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom, a popodne biće suvo, s dužim sunčanim periodima.

Najniža temperatura biće oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 27 stepeni C.

U BiH će narednih sedam dana biti pretežmo sunčano i toplo temperatura do 32 stepena. U popodnevnim časovima moguće su pojave kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom uglavnom u brdsko-planinskim predelima…

http://iBalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

IDU JOŠ TRI DANA KIŠE, A POTOM PREOKRET…

Nešto više oblaka očekuje se u zapadnim područjima, gdje se Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši