IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. jun 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja- Ovan nedovoljno fokusiran, Bik iznenađen, Blizanci se prilagođavaju, Rak umoran, Lav ima udvarače, Djevica netoleratna, Vaga spremna na nove izazove, Škorpija osjeća pritisak, Strijelac bez problema, isuškenja pred Jarčevima, a Ribama se otvaraju finansije. Ovo je dnevni horoskop za 07. jun 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete pokretanje novih poslova ili sklapanje novih kontakata na ovom polju. Dopada vam se neko sa kim imate za sada prijateljski odnos ali se nazire da bi mogli da ostvarite i više od toga. Pad imuniteta.

BIK

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da obavite veoma važne poslove koji su pred vama. Možete da očekujete novo poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni. Pred vama je dobar period. Izbjegavajte alkohol.

BLIZANCI

Nova dešavanja na ovom polju će vas pokrenuti. Zadovoljni ćete biti okolnostima koje će uslijediti za vas. Jedna nova osoba će pokazati svoje interesovanje ka vama. Možete da očekujete priliku za napredovanje. Puni ste energije!

RAK

Potrebno vam je neko vrijeme da biste doneli konačnu odluku vezanu za posao na kojem ste trenutno. Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promene. Mogući problemi sa nesanicom.

LAV

Možete da se nadate pozitivnim preokretima vezanim za polje posla i novca. Pred vama su pozitivne okolnosti. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali potpuno spontano. Problemi sa cirkulacijom.

Čitaj još:   SVEMU JEDNOM DOĐE KRAJ: Stiže nagla promjena vremena, kiša i zahlađenje… (foto)

DJEVICA

Važno je da budete otvoreni u komunikaciji sa nadređenima. Pokažite im da ste spremni da ostvarite nešto više od trenutne pozicije. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne nedoumice. Čuvajte se prehlade.

VAGA

Moguće je da razmišljate o budućnosti na ovom polju i da ne vidite sebe zauvjek u istoj profesiji. Emocije su vam prilično naglašene sada pa možete da budete skloni da reagujete burno. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

ŠKORPIJA

Niste dovoljno skoncetrisani i lako pravite greške na ovom polju. Potrudite se da ne pretjerate. Ako vas je partner na neki način iznevjerio, velike su šanse da mu to nećete oprostiti. Povrijeđen vam je ponos. Moguća je vrtoglavica.

STRIJELAC

Imate mnogo ambicija u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi sve sproveli u djelo. Dopada vam se osoba koja pokazuje da sa vama želi nešto više od prolazne veze ili avanture. Prilično ste umorni.

JARAC

Pred vama je povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti sve svoje planove i namjere. Bivša ljubav će pokušati da se vrati u vaš život, a na vama je odluka da li ćete to dopustiti. Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Mogući su manji nesporazumi sa osobom sa kojom blisko sarađujete. Pokušajte ipak da nađete neki kompromis. Dopada vam se neko ko djeluje udaljeno od vas i kome nećete lako prići. Posjetite stomatologa.

Čitaj još:   AMBASADORKA Srbije u LONDONU: Obrukala sebe i državu... (foto i video)

RIBE

Moguće je nećete uspjeti da ostvarite sve planove koje ste želeli. Pred vama je nepovoljan period. Niste zadovoljni samoćom i potrebne su vam ljubavne promjene. Pred vama je nepovoljan period za emocije. Smanjite unos masne hrane.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši