IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EKSPLOZIJE ODJEKUJU IRANOM: Crni dim kulja u Persijskom zalivu, sa zebnjom čekaju ZLOSLUTNE VIJESTI… (video)

Vatrogasci su na mjestu nesreće i pokušavaju da kontrolišu požar, koji je bio praćen eksplozijama, navela je agencija ne iznoseći više detalja o trenutnoj situaciji, prenosi Rojters…

TEHERAN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 06.06.2019…01: 09 EKSPLOZIJE ODJEKUJU IRANOM: Crni dim kulja u Persijskom zalivu, sa zebnjom čekaju ZLOSLUTNE VIJESTI…

STRAŠNO, EKSPLOZIJE ODJEKUJU IRANOM: Crni dim kulja u Persijskom zalivu, agencije izveštavaju: POČELA BORBA! Svijet sa zebnjom čeka neke ZLOSLUTNE VIJESTI!

Požar je izbio danas u postrojenju za skladištenje naftnih proizvoda u luci Šahid Rađe na iranskoj obali Persijskog zaliva, izvijestila iranska novinska agencija Irna.

Iranska agencija izvještava o drami na obali i početku borbe hitnih službi sa vatrenom stihijom…

Iranska agencija izvještava o drami na obali i početku borbe hitnih službi sa vatrenom stihijom.

Čitaj još:   IRAN, POSLIJE AMERIČKIH SAJBER NAPADA: Nijedan udar nije uspio, 33 MILIONA smo ih odbili samo prošle godine! (video)

Vatrogasci su na mjestu nesreće i pokušavaju da kontrolišu požar, koji je bio praćen eksplozijama, navela je agencija ne iznoseći više detalja o trenutnoj situaciji, prenosi Rojters.

Vatra je počela na mašini koja se koristi za podizanje kontejnera u luci i proširila se na dijelove luke koji se koristi za skladištenje naftnih proizvoda.

Za sada nema nikakvih informacija o mogućim žrtvama, a fotografija koju je postavila Irna pokazuje oblak crnog dima koji se formirao iznad luke, prenosi Rojters…

izvor Rojters

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši