IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPASNOST: Poznato STRANI AGENTI, koji rade o glavi VUČIĆU…

Aleksandar Vučić zna ko mu radi o glavi i ko su ljudi kojima su im interesi drugih država preči od interesa naše zemlje…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 06.06.2019… 01: 29… OPASNOST: Poznato STRANI AGENTI, koji rade o glavi VUČIĆU… 

Šef diplomatije i predsjednik Socijalističke partije Srbije otkrio je da, pored pritiska spolja, Vučića očigledno čeka teška bitka i na unutrašnjem planu.

– Ovo su opasne igre, koje nam nisu potrebne. Srbija je zbog Kosova biti stalno pod pritiscima međunarodne zajednice sa kojima suočava i sam predsednik Srbije. Svima je jasno da od takvih stvari niko ne može da ima koristi, da je mnogo važnije se okupimo oko glavnog nacionalnog pitanja i da zajedničkim snagama pokušamo da se izborimo za interese države u kojoj živimo – navodi Dačić.

Međutim, Aleksandar Vučić je iskusan političar koji umije da prepozna zamke i opasnosti i koji je već pokazao da se za interese države bori bez zadrške. Ni u ovom slučaju neće drugačije postupiti – uveren je Dačić.

Čitaj još:   FRONTALNI UDARI: Čovićevi mediji izvrijeđali člana Predsjedništva BiH, spominju janičare, porede ga sa krvnikom Miloševićem… (foto, video)

Na pitanje da li je njemu poznato koji su se koalicioni partneri stavili u službu drugih država, šef diplomatije odgovara:

– Nije na meni da javno prozivam, ali je tačno da ima onih koji su sve posvećeniji stranim nego interesima Srbije.

S druge strane, Darko Glišić predsjednik Izvršnog odbora SNS- a najavljuje žestok obračun sa onima koji ne poštuju dogovor i svoj narod, odnosno i da glasače koji su im dali svoj glas na izborima.

Poslanik i član predsjedništva naprednjaka Vladimir Đukanović navodi da se Vučić vodi krilaticom da prijatelja treba držati blizu, a neprijatelja još bliže.

– Predsjednik je svijestan uticaja stranog faktora na pojedine političke organizacije, ali je njihov realan značaj i manevarski prostor za sada minimalan – ocijenjuje Đukanović.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši