IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPKINJA, KOJA JE SKAKALA OD SREĆE: Otac joj donio olimpisko zlato za SFRY, ona navija protiv Đokovića… (video)

Kristina Mladenović, teniserka koja se takmiči pod zastavom Francuske je emotivno proživljavala svaki poen i skakala je od sreće poslije Timovog trijumfa…

PARIZ: Svijet, Sport, tenis, vijesti, subota… 08.06.2019…20: 19…  SRPKINJA, KOJA JE SKAKALA OD SREĆE: Otac joj donio olimpisko zlato za SFRY, ona navija protiv Đokovića… (video)

Dominik Tim igraće u finalu Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala…

Dominik Tim uspio je da savlada prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa u meču koji je trajao dva dana i više puta prekidan zbog kiše i tako se plasira u finale gdje će za trofej boriti protiv vladara sve pariske šljake Rafaela Nadala…

Novak Đoković zaista baš nije bio miljenik sreće u današnjem delu meča sa Dominikom Timom.

Otkako su se Srbin i Austrijanac oko podneva vratili na teren stadiona “Filip Šatrije” da završe posao započet u petak, Fortuna je gotovo sve vrijeme pa milovala Tima.

Čitaj još:   LEON Gjokaj, član Predsjedništva DPS Crne Gore: Bojkot popisa stanovništva do ispunjavanja svih preduslova za njegovo održavanje... (foto)

Kad god se loptica “premišljala” gdje će, skoro uvijek je otišla tamo gdije odgovara četvrtom reketu svijeta.

Jedan lob od mrežice najbolje oslikava kako je Đokoviću sreća okretala leđa…

Kristina Mladenović bodrila je svog dečka Dominika Tima iz boksa odmah tu na stadionu “Filip Šatrije” protiv Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa.

Teniserka se takmiči pod zastavom Francuske emotivno je proživljavala svaki poen, a skakala je od sreće poslije Timovog trijumfa nad najbojim teniserom svijeta.

Njih dvoje su u vezi dvije godine…

Iako srpskog porekla, Kristina je ovaj put bila protiv najboljeg Srbina planete…

Zanimljivo je da je Kristinin otac Dragan osvajač zlatne medalje i sa onih čuvenih Olimpijskih igara 1084. u Los Anđelesu, gdje jetada trijumfovao sa rukometnom reprezentacijom Jugoslavije…

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši