IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHVAĆEN VOZAČ KAMIONA, KOJI JE USMRTIO DVIJE DJEVOJČICE… (video)

Uhvaćen je vozač kamiona koji je naletio na grupu ljudi izazvao smrt dvije djevojčice na odmaralištu kod Starog Grabovca na autocesti A3…

ZAGREB: Hrvatska,Crna Hronika, Putovanja, vijesti, subota.08.06.2019…18: 59… UHVAĆEN VOZAČ KAMIONA, KOJI JE USMRTIO DVIJE DJEVOJČICE… (video)

Pomoćnik načelnika PP Kutina, Žarko Stojisavljević,za medije je kazao kako se vozač nalazi u prostorijama prometne policije Kutina gdje se provodi ispitivanje.

 – Naše pravo je zadržati ga 24 sata, a nakon toga ćemo predati pritvorskom nadzorniku. Tijekom očevida izvršeno je alkotestiranje, test je pokazao kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola – rekao jeStojisavljević za RTL.

Dodao je i kako je očevid završen, no u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se pokušati utvrditi uzroci ove nesreće.

Do nesreće je došlo u 9.45 sati na odmorištu Sjever kod Starog Grabovca kada je vozač kamiona iz neutvrđenih razloga prvo udario u teretno vozilo HAC-a, a potom nastavio kretanje benzinskom postajom i na odmorištu naletio na pješake.

Čitaj još:   TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESRECA: Sletio u kanal, nije mu bilo spasa

U naletu kamiona poginule su dvije 14-godišnje učenice iz osnovne škole u Dalju. U nesreći su ozlijeđene i dvije ozlijeđene mlađe žene koje nisu bile s grupom učenika, već su na odmorištu izašle iz drugog vozila.

Policija je ranije izvijestila da su dvije ozlijeđene osobe prevezene u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje su medijima potvrdili da liječe dvije žene u dvadesetim godinama koje imaju teške ozljede. Jedna od ozlijeđenih nalazi se u šok sobi, dok je druga van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila kada je kamion bez kočenja ušao u odmorište u trenutku dok su iz parkiranog autobusa izlazili putnici. Vozač kamiona navodno je vatrogascima kazao da su mu otkazale kočnice, no točan uzrok nesreće bit će poznat nakon očevida…

Izvor Hina, Jutarnji.hr

SARAJEVO Lančani sudar, teška saobraćajna nesreća na Otoci…

U ulici Bulevar Meše Selimovića u sarajevskom naselju Otoka večeras Read more

Komentariši