IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. jun 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan i Jarac u tajnoj vezi, Bik sebičan, Blinaci na putu uspjeha, Raku stiže novac, Lav ima podršku, Djevica organizovana, Vaga rutinski, Škorpija pred izazovima, Strijelac u izgovorima, Jarac u novim idejama, Vodolija radno, Ribama fali sporta. Ovo je dnevni horoskop za 11. jun 2019. godine.

OVAN

Želeli biste da napravite neke pozitivne promjene na poslovnom polju ali ste svjesni da to ne možete da postignete sasvim sami. Težite tome da sa voljenom osobom razrješite neke probleme i da živite u skladu. Bubrezi su vam osjetljivi.

BIK

Ne odustajete od ambicija koje imate ali je trenutno vrijeme da prihvatite da neće baš sve ići zamišljenim redosljedom. Ne očekuju vas veće promjene na polju ljubavi danas. Želudac vam je osjetljiv kao i stomak.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume u toku poslovnih pregovora ili važnih razgovora. Pred vama je šansa da osvojite osobu koja vam se dopada. Imaćete priliku da joj pokažete naklonost. Odmarajte.

RAK

Možete da računate da ćete na polju posla ostvariti svoje planove. Promjene kojima ste se nadali polako stupaju na scenu. Moguće je da ćete na ovom polju naći ono što ste tražili. Dobro se osjećate i nemate probleme sa zdravljem.

LAV

Potrudite se da kontrolišete sebe i svoju sujetu. Emocije nemaju veze sa poslovnim okruženjem, Razmišljate o tome na koji način možete da dođete do pokretanja komunikacije sa osobom iz prošlosti. Povedite računa o unosu tečnosti.

Čitaj još:   KATASTROFA I PAKAO: Na Aljasci temperatura 32 C, Sibir u plamenu, nestaju glečeri na Grenlandu, EVROPA KLJUČA(foto, video)

DJEVICA

Očekuje vas faza koja neće biti baš povoljna, neke poteškoće su pred vama danas. Očekuje vas prilika za početak odnosa sa osobom u koju ste potajno zaljubljeni već neko vrijeme. Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe.

VAGA

Razmišljate o promjeni posla iako vam se i dalje ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je na neki način hladna i nezainteresovana, pa se i vi još držite na distanci. Hronični problemi sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu u poslovnom okruženju. Ostvarujete svoje planove. Polako se rastajete od osobe do koje vam je stalo i nije vam lako da podnesete tu distancu. Veoma dobro zdravlje.

STRIJELAC

Riješili ste da preuzmete veći dio posla na sebe kako bi situacija mogla da se pomakne sa tačke na kojoj stoji već duže vrijeme. Pred vama je povoljan period ako planirate brak sa osobom koju volite. Problemi sa venama.

JARAC

Vrijeme je da se posvetite poslu kao i stvaranju boljeg odnosa sa saradnicima ako planirate da nešto postignete. Ako ste slobodni očekuje vas novo ljubavno poznanstvo. Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.

VODOLIJA

Razmišljate o tome da uvedete neke inovacije u posao koji radite. Spremni ste da se posvetite novim projektima. Moguće je da niste dobili sve emocije koje su vam bile potrebne i da se vaša veza završava. Stopala su vam osjetljiva.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. novembar 2021. godine

RIBE

Nemate dovoljno koncentracije na poslu i danas vam čak i osnovne obaveze prilično teško padaju. Moguće je da ste došli do bitne odluke. Sada je momenat u kojoj će vam veza napredovati. Problemi sa nervozom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši