IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRETUČEN ŽIKA ŠARENICA! Skandal usred snimanja…

Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, napadnut je danas popodne u Mionici. Javnosti nepoznat čovjek je prišao Žiki, a nakon nekoliko minuta je i fizički nasrnuo na njega. Kako kaže izvor koji je bio prisutan, čovjek je traktorom uletio na mjesto gdje se snimala emisija, prišao je Žiki i udario mu nekoliko šamara, skandalozno ga vređajući da je “matori pedofil”.

Obezbjeđenje je odmah uletjelo i spriječilo veći incident.

Odmah potom pozvana je policija koja je stigla na licu mjesta i čovjek je procesuiran. Ovim povodom u večernjim satima se oglasio Šarenica koji je potvrdio da se incident dogodio.

– Pa jeste… On je došao traktorom, nešto pričao, mi smo mislili da se šali. Ma ništa strašno, sve je u redu. Mi smo poslije nastavili sa snimanjem – rekao nam je Žika, pa  dodao:

Čitaj još:   HERCEG NOVI: Do sada najopsežnija akcija potrage za dječakom, učestvuje oko 100 spasilaca i 20 plovila... (foto, video)

– Pa pokušao je, ali sve je u redu. Nisam povrijeđen, nemam povrede, dobro sam – rekao je Žika.

Na kraju razgovora, Šarenica je potvrdio da je slučaj prijavio policiji. – Na kraju se ispostavilo da je čovjek koji ima psihički problem. Jeste, prijavljeno je policiji – rekao je Šarenica.

izvor: srbijadanas.rs

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši