IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNO: Dizalica pala na zgradu, ima stradalih…

Vidjeli kako dizalica pada na stambenu zgradu u centru grada, baš kad su na tom području počeli da udaraju izuzetno jaki vjetrovi…

DALAS:Svijet,Crna Hronika,vijesti, ponedeljak…10.06.2019…11: 59 STRAŠNO Dizalica pala na zgradu, ima stradalih…

Građevinska dizalica, vjerovatno zbog jakog vjetra, srušila se na stambenu zgradu u Dalasu, u saveznoj državi Teksas u SAD,uz to probila pet spratova, usmrtivši najmanje jednu osobu, povrijedivši najmanje šest, izjavio je danas portparol gradske službe za požare i spasavanja, prenosi Rojters.

Garaža u zgradi takođe je teško oštećena, vlasti planiraju detaljnu pretragu cijele građevine u slučaju da je neko ostao zarobljen ili poginuo unutra, rekao je portparol Džejson Evans novinarima na mjestu događaja i izrazio nadu da su, štp se tiče žrtava, ovo konačne brojke.

Do urušavanja je došlo oko dva sata popodne lokalnom vremenu, a prema riječima Evansa i brojnih svjedoka, u gradu su u tom trenutku prevladavali nepovoljni vremenski uslovi, uz snažne udare vjetra.

Čitaj još:   TALIJANI PREKO PENALA DO FINALA: Morata na kraju tragičar... (foto i video)

Lokalna mještanka Abi Kirni izjavila je za CNN da su ona i njen suprug vidjeli kako dizalica pada na stambenu zgradu u centru Dalasa,, baš kad su na tom području počeli da duvaju izuzetno jaki vjetrovi.

“Prošla je kroz zgradu … kao vrući nož kroz maslac”, rekla je Kirni za CNN, a prenosi Rojters…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši