IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KARAMBOL: Čovjek nakratko izašao iz auta, dječak (10) je sijeo, za volan i napravio HAOS!

Dječak je nakon incidenta ponovo pokušao da uključi automobil i krene…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utorak 11.06.2019… 10: 19… KARAMBOL:Čovjek nakratko izašao iz auta, dječak (10) je sijeo, za volan i napravio HAOS!

PRAVI KARAMBOL JE NAPRAVIO Dječak uzrasta oko 10 godina sinoć oko 19 sati u jednoj od ulica na Karaburmi kada je sijeo za volan automobila, vozio i udario u nekoliko vozila na parkingu…

Muškarac je parkirao svoj privatni automobil, ostavio otključana vrata, jer je vijerovatno planirao da brzo završi kupovinu u obližnoj trafici.

– Nepoznati dječak, koji se motao okolo, iskoristio je priliku. Sijeo je u isti taj automobil marke “audi” koji je bio otključan i pokrenuo ga. Vozio je nekih 20 metara nizbrdo i tu je udario u dva već i parkirana automobila – priča sagovornik.

Međutim, nije se na tome završilo. Dječak je nakon incidenta ponovo sam da pokuša da uključi automobil i krene…

Čitaj još:   ZORAN Živković: Na Balkanu ima puno ratnohuškačkih televizija ali Gradska TV sigurno nije među njima... (foto)

Srećom, tu je bilo nekoliko ljudi koji su ga opkolili dok je pokušavao da sam pokrene auto. Dječak je, kada je vidio šta se dešava, istrčao iz automobila i pobjegao u nepoznatom pravcu…

Sreća pa se sve dobro završio. Ne mogu ni da zamislim kakvu je tragediju mogao da izazove da je uspio ponovo da startuje auto – dodao je očevidac.

Iz Hitne pomoći kažu da nisu imali poziv za intervenciju, tako da se i samo po sebi pretpostavlja da nije bilo povređenih…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši