IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPSADNO STANJE:Helikopter nadleće Cetinje, specijalci dežuraju na ulazu u grad…

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen, dok su tri osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila na Cetinju…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak 11.06.2019…22: 59… OPSADNO STANJE:Helikopter nadleće Cetinje, specijalci dežuraju na ulazu u grad…

Po pouzdanim saznanjima iz medija, na Milića je, dok je sijedio tu ispred kafića “Portun”, pucano iz automobila u pokretu. Policija traga za dvije osobe.

U pucnjavi su, prema saznanjima “Vijesti”, u predjelu nogu ranjeni Dragan Vušurović (33) i Marko Vujačić (48) dok je i Goran Vušurović (48) teško ranjen i trenutno je na operaciji.

Milić je preminuo na putu ka cetinjskoj bolnici…

Pripadnici Posebne jedinice policije provjeravaju ko izlazi iz samog Cetinja, legitimišu vozače, ali i putnike iz autobusa…

Cetinje nadlijeće policijski helikopter, a forenzički tim je na licu mjesta radi izuzimaja tragova.

Cetinjani koji žive u blizini kafića u kojem se desila pucnjava kazali su da su čuli više hitaca, ali da nisu vidjeli ništa.

Na licu mesta su pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović i Enis Baković, rukovodni kadar podgoričke policije i pripadnici dijela specijalnog policijskog odeljanja.

Istragom rukovodi viša državna tužiteljka Maja Jovanović.

Čitaj još:   Stotinjak građana, ispratilo vozilo sa sandukom Davida, uz uzvike “Pravda”... (foto)

“Obavešteni smo da od strane policije da u Cetinju, da je u Bulevaru crnogorskih junaka došlo do upotrebe vatrenog oružja, od strane za sada NN lica koji su ispalili projektile u pravcu više lica, od kojih je jedno lice smrtno stradalo, dok su tri lica zadobila tjelesne povrede. Tokom uviđaja izuzeti su tragovi sa lica mjesta, koji će biti predmet odgovarajućih vještačenja.

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao i počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dijela. Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina.

Ulama je, međutim, osuđen na šest mijeseci zatvora i zbog nedozvoljenog držanja oružja – pištolja “glok”, dok je Milić osuđen na osam mjeseci zatvora zbog istog krivičnog dijela, jer je neovlašćeno držao puške “baikal”.

Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović ubijeni su tada u maju u Berlinu u Njemačkoj. Navodno, likvidirani u nastavku rata crnogorskih kriminalnih klanova.

“Vijestima” je tada iz više izvora potvrđeno da su ubijeni bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu. Iz Uprave policije je saopšteno da se traga za dvoke osobe...

izvor :Vijesti.me

Čitaj još:   PODVALE I SVINJARIJE IZ VIŠEGRADA: Kompleks Emira Kusturice na rubu propasti, iz RS- a pokušavaju kolaps da uspore... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši