IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OZBILJAN METEO ALARM: Sutra posebno kritičan dan…

Opšta slika bit će lošija na sjeveru zemlje, saopćeno je danas iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ)…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, srijeda 12.06.2019… 21: 59… OZBILJAN METEO ALARM: Sutra posebno kritičan dan…

Moguće su meteoropatske reakcije poput umora, glavobolje, nervoze, ali i kao malaksalosti, usljed strujanja toplog zraka, izraženijeg porasta dnevne temperatura i sparnog vremena.

DANAS SU METEOROLOZI UPUTILI OZBILJAN APEL: Sutra će biti posebno kritičan dan!

Opšta slika bit će lošija na sjeveru zemlje i u Posavini, saopćeno je danas iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano i vruće.

Sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna od 28 do 35, na jugu i sjeveru do 37 stupnjeva.

Čitaj još:   PADALE LEDENE GRANATE: Tragedija od nevremena , tukao NIKAD VEĆI GRAD, 18 ljudi teško povređeno, među njima i trudnica (foto, video)

Poslijepodnevni lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u sjevernim kao i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu od 19 do 23, a najviša dnevna od 30 do 36 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Poslije podne ali i krajem dana, mjestimično je moguć i lokalni pljusak. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 34 stepena…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši