IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Princu Mohamedu,u klubu Culture Club Revelin u Dubrovniku, nabili račun od 50.000 eura, pa ostali bez teksta…

Koliko god (pre)bogati, gosti s luksuzne jahte “Yas” koja plovi pod zastavom Ujedinjenih Arapskih Emirata, ostali su bez riječi kad su, dobili račun na gotovo 50 hiljada eura u Dubrovniku!

DUBROVNIK:Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 12.06.2019…10: 59…  Princu Mohamedu,u klubu Culture Club Revelin nabili račun od 50.000 eura, pa ostali bez teksta…

Tačnije, iznos na računu glasio je na 368.120 kuna ili 50.000 eura, odnosio se na provod tokom koga se popila boca poznatog šampanjca Dom Perignon i više vrsta poznatih francuskih vina koji su skuplji čak sada i od razvikanog Perignona.

Provod u poznatom diskoklubu CC Revelin unutar historiske jezgre grada Dubrovnika uslijedio je ovog vikenda, u noći između subote i nedjelje 8. na 9. juna, nakon što je 145 metara duga luksuzna jahta uplovila i na Kantafigu se vezala na mul dubrovačke luke Gruž, nedaleko od ušća Omble i Mosta dr. Franja Tuđmana.

CC Revelin se nalazi u istoimenoj srednjovjekovnoj dubrovačkoj tvrđavi na istočnom dijelu Grada, a prema onom što smo uspjeli neslužbeno doznati, s jahte su u provod krenuli Mohammed, sin vlasnika jahte, šeika i krunskog princa Dubaija Hamdana bin Zayeda Al Nahyana.

Nitko iz policije ili iz kluba nije htio potvrditi da riječ upravo o tim gostima, ali je ipak bila riječ o društvu mladog princa se ubrzo opustilo, uživajući u dobrom raspoloženju i programu.

Jer, dio programa činile su i atraktivne latinoameričke plesačice a sve su u kostimima s nojevim perjem.

Ipak, po riječima posjetitelja tog kluba, sve je bilo “u granicama normalnog ponašanja” jer gosti iz Emirata ni po čemu nisu privukli pozornost ostalih gostiju.

Čitaj još:   SVEČANOST DANA SREBRENICE, UPOZORENO NA RATNOG ZLOČINCA: Christian Schmidt pojasnio da će smijeniti Mladena Grujičića... (foto, video)

Istina, častili su pićem hostese, odnosno egzotične plesačice, a kad su pred zatvaranje kluba, malo prije 6 sati krenuli natrag na jahtu, ostali su bez riječi vidjevši iznos na računu.

Iznos je bio tako velik da ga, prema onom što smo doznali,pa ni bogati princ nije mogao osobno sam platiti, nego su u plaćanju sudjelovali čak i neki od njegovih prijatelja s kojima je proveo noć.

Prije toga je uslijedilo negodovanje zbog visine računa. Navodno su gosti, onako “na prvu”, čak i odbili platiti tako visoki račun, pa je osoblje Revelina na intervenciju pozvalo i policiju.

Međutim, naši nas izvori uvjeravaju da je ipak sve vrlo brzo riješeno i da do narušavanja javnog reda i mira nije bilo, a posebno ne kaznenog djela.

No, u rane su jutarnje sate policijski službenici ipak u Villa Palmu, inače sjedište Policijske postaje Dubrovnik i Policijske uprave sve do dubrovačko-neretvanske, priveli dvije osobe. Razlog: nisu imali osobne dokumente te su shvatili zbog čega moraju otići u sjedište policije.

– Izvještavamo vas da su policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik u ranim jutarnjim satima u nedjelju 9. juna u jednom noćnom klubu u gradu Dubrovniku zatekli državljanina Saudijske Arabije i državljanku Velike Britanije koji kod sebe nisu imali osobne isprave zbog čega su dobrovoljno došli u prostorije policije radi utvrđivanja identiteta, nakon čega su pušteni kući.

Napominjemo da spomenuti nisu počinili kazneno djelo niti prekršaj – bilo je sve što je glasnogovornica PU dubrovačke Andrijana Biskup mogla reći o spornoj noći.

Čitaj još:   Je li ,,lutkar iz Beograda“ dobio crveni ili samo žuti karton?

U svemu svakako najvažniji detalj je kako gosti nisu počinili kazneno djelo pa niti prekršaj.

Po računu, ali i po tome, Arapi će sigurno cijeli život pamtiti junsku noć u Revelinu kada im je za Dom Perignon te Chivas Regal viski, kao pa i ništa manje poznati francuski šampanjac Roederer Cristal Rose ili šampanjac Armand de Briganac Rose naplaćen iznos koji graniči s godišnjom plaćom većeg broja djelatnika kluba u kojem su se proveli…

izvor juratnji vijesti Ahmet Kalajdžić

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši