IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKA NESREĆA: Džip sletio u “ambis kanjona Đetinje”, vozač se nalazi u teškom stanju, sve raspoložive HITNE SLUŽBE NA TERENU!

Automobil prema izjavama očevidaca džip, sletio je sa magistralnog puta u kanjon reke Đetinje, vozilo je sletilo 150 metara duboko u kanjon!!!

UŽICE: Srbija,Crna Hronika, Putovanja,vijesti,srijeda 12.06.2019…13: 59… TEŠKA NESREĆA: Džip sletio u “ambis kanjona Đetinje”, vozač se nalazi u teškom stanju, sve raspoložive HITNE SLUŽBE NA TERENU!

DANAS JE Automobil užičkih registarskih oznaka, prema izjavi očevidaca džip, sletio je sa magistralnog puta Užice– Zlatibor u kanjon rijeke Đetinje…

Kako mediji saznaju, vozilo je sletilo 150 metara duboko u kanjon!

Nesreća se dogodila kod kamenoloma Surduk, a za sada nema informacija o eventualnim žrtavama, ne zna se ni koliko je putnika bilo u vozilu koje je, iz još neutvrđenih razloga, izlettilo sa puta i palo u ambis…

Kako saznajemo, vozilo je išlo iz pravca Užica ka Zlatiboru kada je izletilo s puta i pored zaštitne ograde se survalo u kanjon!

Čitaj još:   MILAN- Pipun Knežević i opklada: Ostaju li Ranko i Raško u Vladi; Konjević: Milane, može li u rubljama... (foto, video)

Kako saznajemo, na licu mjesta je veliki broj vatrogasaca i policajaca.

Vatrogasci su se spustili u kanjon 150 metara i došli do samog vozila.

U automobilu je pronađen vozač, koji je živ, ali u teškom stanju.

Ekipe Vatrogasci pretražuju teren da bi provjerili u samom udesu da neko nije ispao iz vozila.

Na licu mesta su policijske patrole i ekipe hitne pomoći…

izvor blic/informer.rs | objavljeno 12. 06. 2019.

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši