IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Benedi Đukanović, zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, predao se sarajevskoj policiji… (video)

PREDAO SE UBICA SLAVIŠE KRUNIĆA: U biznismena sasuli DVA OKVIRA iz kalašnjikova! Likvidirani atentator “doveo” POLICIJU DO EGZEKUTORA!

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, črtvrtak, 13.06.2019… 01: 59…  Benedi Đukanović, zbog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, predao se sarajevskoj policiji…

Benedi Đukanović, za kojim je bila raspisana potjernica zbog samog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, predao se sarajevskoj policiji u srijedu oko 22 sata, potvrđeno je u MUP- u sarajevskog kantona…

Đukanović se predao u Policijskoj stanici Ilidža, nakon čega bi trebalo da bude predat na procesuiranje Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Đukanović je bio u bjekstvu od 22. aprila kada su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović u Glamočanima, kod Laktaša.

U pucnjavi je smrtno stradao i napadač Željko Kovačević. Čim je on i bio identifikovan, policija je lako utvrdila ko je još bio u njegovom društvu.

Kovačević je od ranije bio poznat policiji. Nedavno je hapšen zbog iznude novca od vlasnika jednog poznatog banjalučkog restorana. Uhapšen je i u februaru 2011. godine u akciji “Strijelac”, a policija je i na porodičnom imanju pronašla 452 predmeta za koja se sumnjalo da su ukradena. 

Čitaj još:   U GRUPI PRAVDA ZA DAVIDA : Davor Dragičević oglasio se na Fejsbuku bivše supruge! (video)

Da podsjetimo, banjalučki biznismen Slaviša Krunić ubijen je u sačekuši ispred svoje vikendice.

Ubice su sačekale Krunića pred ulazom na porodično imanje u mijestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dvije različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov telohranitelj Žarko Pavlović uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu “tojotu. Ubice su se koristile pancirne metke…

U razmijeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbjeđenja Žarko Pavlović iz Pala i jedan od napadača Željko Kovačević.

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa ali je bio prebačen u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gdje je na kraju preminuo. U napadu je ranjen i Krunićev vozač Goran Ilić.

Izvor Kurir.rs/Tanjug Foto: ATV BL, MUP

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši