IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Habib: McGregor nije zaslužio revanš…

Habib Nurmagomedov se 7. septembra u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vraća u oktagon, a za naslov prvaka lake kategorije u UFC-u borit će se protiv Dustina Poiriera.

Ovo će mu biti prva borba od oktobra prošle godine, kada je gušenjem savladao Conora McGregora, ali potom i izgubio živce pa krenuo na njegove ljude i započeo tučnjavu pored oktagona.

Naime, Habibu su zasmetala McGregorova provociranja u vezi s njegovom porodicom i vjerom, a nakon incidenta rekao je da se nije mogao suzdržati.

Novinare je na konferenciji za medije u Londonu uoči naredne Habibove borbe zanimalo postoji li mogućnost revanša protiv Conora.
“Conor u posljednje tri godine ima tek jednu pobjedu i to u amaterskom boksu. Po čemu bi on zaslužio revanš? Tapkao je i preklinjao me da ga ne ubijem. I sada odjednom govori o revanšu. Tony Ferguson je na redu. Ljudi koji imaju pobjedničke nizove su ono što me zanima. Ne zanima me borac koji u prošle tri godine nikoga nije mogao pobijediti”, rekao na kraju Habib Nurmagomedov…

Čitaj još:   Hapšenje Darija zaprepastilo BiH i regiju,kako bi je MIRZA doživio...

(Klix)

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši